5 redenen waarom je de Amazfit GT 4 moet kopen (adv)

5 redenen waarom je de Amazfit GT 4 moet kopen (adv)

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Recent kondigde Amazfit zijn nieuwe vlaggenschip modellen aan. De Amazfit GTR 4 en de GTS 4 zijn twee modellen die niet misstaan aan jouw pols. Ben je nog niet overtuigd? lees dan vijf redenen om deze smartwatch te kopen.

De Amazfit GTR 4 is een stijlvolle smartwatch

Een horloge is natuurlijk een stukje 'armcandy', het is onderdeel van je voorkomen. Deze smartwatch ziet er echt fantastisch uit. Het ontwerp is klassiek met een moderne uitstraling. Het kast is gemaakt van metaal en de knop aan de zijkant is van roestvrij staal.

5 redenen waarom je de Amazfit GT 4 moet kopen (adv)

Verder kun je elk moment van de dag het beeldscherm stylen door te kiezen uit de meer dan 200 verschillende wijzerplaten. En ben je meer fan van een vierkant design? Dan kies je voor de Amazfit GTS 4.

De Amazfit GTR 4 hoef je pas na 14 dagen weer te laden

Een veel gehoorde klacht van gebruikers van een smartwatch is dat ze hem vaak moeten opladen. De smartwatch van Amazfit beschikt over een goede afstemming tussen de software en de accu waardoor de smartewatch erg zuinig is. De 475 mAh grote accu zorgt ervoor dat je pas na 14 dagen weer op zoek moet gaan naar het laadkabeltje, lekker toch?

5 redenen waarom je de Amazfit GT 4 moet kopen (adv)

Met de Amazfit GTR 4 weet je altijd waar je bent

Een smartwatch is een uitkomst wanneer je veel aan het sporten bent. Zit je niet in een sportschool dan ben je waarschijnlijk aan het hardlopen of fietsen en dan wil je wel graag de route die je hebt afgelegd weer terugzien in de app.

De GTR 4 en de GTS 4 maken gebruik van een moderne GPS antenne techniek die ook in de ruimtevaart en in auto's word gebruikt. Daarmee is hij 99% van de tijd het zo accuraat als een echt GPS apparaat.

Sporten? De Amazfit GTR 4 kent er wel 150

Zoals al eerder gezegd is dit een smartwatch die je bij uitstek kunt gebruiken bij het sporten. De GTR 4 en de GTS 4 houden je prestaties nauwkeurig bij in de eigen app of in samenwerking met de app van Strava en Adidas. De GTR 4 herkent 8 verschillende sporten zodat je deze niet handmatig vanaf de pols hoeft op te starten. ben je graag in de sportschool dan herkent de Amazfit GTR 4 ook de krachttrainingen die je doet.

5 redenen waarom je de Amazfit GT 4 moet kopen (adv)

De Amazfit draait soepel met Zepp OS

De hardware van de smartwatch is belangrijk, maar de software doet al het werk. Op de Amazfit GTR 4 draait het zeer doordachte Zepp OS. De 'Operating System' kun je op heel veel manieren aanpassen zodat het bij jou past. Het heeft een goed gevuld ecosysteem gevuld met mini-apps die je helpen bij je dagelijkse taken en kun je vanaf de pols gesprekken aan nemen Ook connect de smartwatch met Alexa zodat je hem me de stem kan bedienen. Download de Zepp app uit de Google Play Store.

Hier kun je de amazfit GTR 4 en GTS 4 kopen

Amazfit GTR 4 kopen
Amazfit GTR 4 kopen
Amazfit GTR 4 kopen

Amazfit GTR 4 kopen

De Amazfit GTR 4 komt met verbeterde sportfuncties en meer mogelijkheden om gezondheid te monitoren. De smartwatch beschikt over meer dan 150 sportmodi en fitnessfuncties, waardoor (fanatieke) sporters eenvoudig hun persoonlijke data kunnen verzamelen en bijhouden. Nieuw voor deze generatie GT-smartwatches is automatische herkenning van acht verschillende sportmodi, de integratie van de Track Run-modus en Gold Swing-modus voor de golfers onder ons.

€ 229

Winkelen op:

Amazfit GTS 4 kopen
Amazfit GTS 4 kopen
Amazfit GTS 4 kopen

Amazfit GTS 4 kopen

De Amazfit GTS 4 komt met verbeterde sportfuncties en meer mogelijkheden om gezondheid te monitoren. De smartwatch beschikt over meer dan 150 sportmodi en fitnessfuncties, waardoor (fanatieke) sporters eenvoudig hun persoonlijke data kunnen verzamelen en bijhouden. Nieuw voor deze generatie GT-smartwatches is automatische herkenning van acht verschillende sportmodi, de integratie van de Track Run-modus en Gold Swing-modus voor de golfers onder ons.

€ 199

Winkelen op:

Dit vind je misschien ook leuk