De Samsung Galaxy S23 familie koop je bij T-Mobile, verdubbel je geheugen en ontvang een gratis Galaxy Watch 5

De Samsung Galaxy S23 familie koop je bij T-Mobile, verdubbel je geheugen en ontvang een gratis Galaxy Watch 5

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Het nieuwe vlaggenschip van Samsung is gelanceerd. De Galaxy S23 familie biedt weer het beste wat je van een smartphone kunt verwachten. Dit toestel koop je natuurlijk bij T-Mobile en daar krijg je ook nog eens de beste deals.

Verdubbel gratis het geheugen van je toestel

De nieuwe Samsung Galaxy S23 in in drie modellen te verkrijgen, de Samsung Galaxy S23, Galaxy S23 Plus en en de Samsung Galaxy S23 Ultra. Elk toestel heeft zijn uniek kenmerken, jij kunt kiezen welk toestel het beste bij je past. Zo beschikken zowel de Galaxy S23 als de Galaxy S23 Plus over een 50 megapixel hoofdcamera, ben je op zoek naar een echt iets unieks dan kies je voor de 200 megapixel lens achterop de Samsung Galaxy S23 Ultra.

Allerdrie de toestellen zijn verkrijgbaar in verschillende versies wat betreft het interne geheugen. Wanneer je voor 26 februari een toestel uit de Samsung Galaxy S23 serie koopt dan kun je gratis je geheugen verdubbelen. Zo koop je de Samsung Galaxy S23 256 GB voor de prijs van de 128 GB versie, koop je de Samsung Galaxy S23 Plus 512 GB dan betaal je de prijs van de Galaxy S23 Plus 512 GB en ook de Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB koop je voor de prijs van de 256 GB versie. Dat is al een hele mooie dela, maar T-Mobile biedt meer...

Ontvang gratis de Galaxy Watch 5 bij aankoop van een Samsung Galaxy S23 Ultra

De kers op de taart van T-Mobile is dat je een gratis Samsung Galaxy Watch 5 ontvangt bij aankoop van de Samsung Galaxy S23 Ultra. Hiermee kan je voordeel oplopen tot en met € 509 wanneer je voor de 1 TB versie gaat.

Beleef de Samsung Galaxy S23 Augmented Reality

Benieuwd naar de gloednieuwe Samsung Galaxy S23 en wil je hem heel snel van dichtbij bekijken? Beleef dan nu de speciale AR Experience van T-Mobile en Samsung. Hiermee bekijk en ervaar je dit nieuwe vlaggenschip mop een wel heel unieke manier. Je gaat op een uitzonderlijke reis en ontdekt dat je de wereld nog mooier kan ervaren én vastleggen. Zonder een app te downloaden gewoon in je browser. Ervaar het nu!

De Samsung Galaxy S23 familie koop je bij T-Mobile, verdubbel je geheugen en ontvang een gratis Galaxy Watch 5

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Advertorials

Dit vind je misschien ook leuk