Dit is waarom je Glimble moet gebruiken (adv)

Dit is waarom je Glimble moet gebruiken (adv)

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Wat vervoer betreft is Nederland een fantastisch land want er zijn heel veel mogelijkheden om jezelf zonder je eigen auto of fiets te verplaatsen. Deze nieuwe reis app combineert veel van deze verschillende opties binnen een enkele app en reis je door heel Nederland. Dat is handig!

Glimble, al het vervoer binnen een enkele app

Glimble ontzorgt je helemaal wanneer het gaat om het plannen en uitvoeren van je reis. Deze app combineert alle OV en veel van de deelvervoerders van Nederland binnen een enkele app. Hiermee kun je je reis van A naar B plannen, uitvoeren en betalen met onder andere iDeal. Geen kaartjesautomaat of OV-chipkaart meer nodig en daarmee hoeft ook in- en uitchecken niet meer. Bij een afgesloten poortje gebruik je de QR-code op je online treinticket in de app.

Snel plannen, betalen en niet meer verdwalen

De app van glimble is ontzettend compleet. Je kunt er niet alleen je reis helemaal mee betalen, maar je kunt reis ook plannen. Geef aan waar je heen wilt en de app stippelt de reis voor je uit door de beste opties aan jou te presenteren.

Dit is waarom je Glimble moet gebruiken (adv)

Ben je het er mee eens dan boekt glimble alle kaartjes voor je en betaal je bijvoorbeeld via iDeal in een keer alle kosten.

Dit is waarom je Glimble moet gebruiken (adv)

Daar stopt het niet want glimble helpt je ook tijdens je reis van A naar B door je te vertellen waar je bent en je te waarschuwen voor een naderende overstap. Zo mis je geen enkele overstap en ga je ontspannen onderweg naar je bestemming waar dan ook in Nederland.

Dit zijn de voordelen van reizen met glimble

Reizen met deze app geeft je heel veel voordelen, we hebben ze even op een rijtje gezet voor j

  • Met handige reisplanner die helemaal naar jouw voorkeuren is in te stellen.
  • Je reis plannen binnen een enkele app, ook wanneer je van vervoerder wisselt onderweg.
  • OV-kaart is niet meer nodig, daardoor hoef je ook niet meer in- en uit te checken
  • Betalen voor de hele reis doe je eenvoudig in de app met bijvoorbeeld iDeal. Je betaald geen extra kosten!
  • Glimble plant je reis, klik op 'start' en de app geeft je onderweg handige seintjes (uitstappen bijvoorbeeld) en begeleidt je van deur tot deur.

Probeer glimble eens door hem hier te downloaden en maak gebruik van het unieke aanbod: tot eind 2022 krijg je in de daluren 10% korting op trein en bus van Arriva en NS.

Dit vind je misschien ook leuk