Bol.com Select Deals: 15% korting op KlikAanKlikUit

Bol.com Select Deals: 15% korting op KlikAanKlikUit

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

Met KlikAanKlikUit maak je elk huis slim. Bol.com geeft nu 15% Select-korting op heel veel KlikAanKlikUit-producten. Een mooi moment op met smarthome te beginnen!

Select bij Bol.com: meer gemak en voordeel

Met Select van Bol.com geniet je van nog meer gemak en voordeel. Probeer Select nu 30 dagen gratis, en daarna voor maar € 11,99 per jaar. Voor dat bedrag hoef je geen verzendkosten meer te betalen. Ook niet bij bezorging vandaag, ’s avonds of zondag. Daarnaast spaar je met je bestellingen automatisch punten voor cadeaus, en kun je retouren laten ophalen. Gewoon bij je thuis. Zonder ophaalkosten.

Met Select-Deals krijg je korting op de populairste producten. Dit keer ontvang je 15% Select-korting op KlikAanKlikUit-producten.

KlikAanKlikUit Startset - 3 Schakelaars met Afstandsbediening - APC3-2300R

KlikAanKlikUit ACM-2000 Verlichting controller

KlikAanKlikUit ACC2300 - Stopcontact Schakelaar - 2300W

KlikAanKlikuit Compacte Draadloze schakelaar - ACC-3500 NL

KlikAanKlikUit ACDB-8000AC - Draadloze deurbel + ontvanger

KlikAanKlikUit Multi Inbouwdimmer - ACM-100

KlikAanKlikUit - Waterlekkage Detector ZWLD-100

KlikAanKlikUit IPCAM-3500 - Beveiligingscamera Buiten

Zo werkt KlikAanKlikUit

KlikAanKlikUit maakt een slim huis toegankelijk. Met een ruim aanbod betaalbare en draadloze producten is het mogelijk jouw huis – van verlichting tot gordijnen tot beveiliging– eenvoudig op afstand te bedienen of zelfs te automatiseren vanuit één app.

Wil je jouw huis ombouwen tot een smarthome? Met KlikAanKlikUit maak je ieder huis slim, zonder ingewikkelde installaties of het verleggen van bestaande schakelaars en lichtpunten. Voeg je draadloze wandschakelaars of andere zenders toe aan je verlichting, dan blijven de al bestaande (bedrade) wandschakelaars gewoon functioneel. Je hoeft deze dus niet te vervangen of te verwijderen. Koppel al je KlikAanKlikUit-apparaten aan de app met behulp van de Smart Bridge en beheer al jouw verlichting en apparaten op je smartphone.

-> Bekijk alle Select Deals op KlikAanKlikUit

Ga je verhuizen of verbouwen?

Een verbouwing of verhuizing is een mooi moment om over te stappen op een smarthome. Als je nieuwe lampen hebt gekocht of zelfs een heel lichtplan hebt uitgedacht, bepaal je voor iedere lamp hoe je deze wil bedienen - bijvoorbeeld met een wandschakelaar, afstandsbediening of een contactsensor - en of je wil schakelen of ook dimmen. Je kunt ook meerdere typen schakelaars gebruiken voor één lamp (of apparaat).

Vervolgens kies je voor je lampen (of apparaten) de juiste ontvanger en je nieuwe apparaten zijn klaar om op afstand te bedienen. Kom je er vlak na de verbouwing achter dat je een lichtpunt vergeten bent aan te leggen? Geen probleem, de draadloze wandschakelaars kun je overal ophangen zonder dat je nieuwe draden hoeft te trekken. Zo hoef je de net gestucte muur niet opnieuw open te frezen. Wil je van slimme oplossingen naar een echt smarthome, koppel dan al je KlikAanKlikUit-apparaten aan de app met behulp van de Smart Bridge en beheer al jouw verlichting en apparaten op je smartphone.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk