Zo maak je je huis winterproof met Xiaomi (adv)

Zo maak je je huis winterproof met Xiaomi (adv)

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

'Winter is coming' en de handschoenen, sjaals en dikke laarzen kunnen weer uit de kast want de temperatuur daalt snel. Wanneer het niet nodig is kun je beter thuis blijven zeker wanneer het binnen beter is dan buiten. Speciaal voor de winterse dagen heeft Xiaomi een selectie gemaakt van producten die van jouw huis een warm thuis maken. En het beste nieuws? Al deze producten zijn tijdens de Black Friday sale van 14 t/m 28 november flink afgeprijsd. Zo maak jij je huis, voor een fijne prijs, helemaal gezellig deze winter.

Xiaomi Mi Smart Projector 2 

Voetbal, schaatsen of een fijne serie, dat kijk je toch lekkerder op een groot scherm. Met de Mi Smart Projector 2 maak je waar en wanneer je maar wilt een bioscoopervaring in full HD-resolutie (1920 x 1080p). Deze Smart projector 2 is ontzettend licht (1,3 kg) en handzaam (11.5x15.0x15.0 cm) zodat je hem overal in huis of bij vrienden kunt gebruiken. Door de hoge lichtopbrengst van 500 Lumen is hij bovendien ook gewoon overdag te gebruiken. Via bluetooth en wifi maak je gemakkelijk een draadloze connectie en hij is ook via stem bestuurbaar door de ingebouwde Google Assistent.

De Xiaomi Mi Smart Projector 2 is tijdens de Black Friday-sale afgeprijsd van €799 voor €499.

Zo maak je je huis winterproof met Xiaomi (adv)

Xiaomi Mi Smart Speaker & Clock

Wakker worden in de winter is extra moeilijk, maar deze Xiaomi Mi Smart Speaker en Clock helpt je daarbij. Door de Sunrise-alarmfunctie van de Xiaomi Smart Clock, waarbij de helderheid van het display en het geluid van de wekker stukje bij beetje hoger wordt, word je op een relaxte manier gewekt. Via de ingebouwde Chromecast kun je daarnaast foto’s of video’s naar de wekker casten of je favoriete muziek afspelen. Door de combinatie met de Mi Smart Speaker vult je kamer zich met heldere, zuivere klanken. De speaker is bovendien voorzien van Google Assistent, die jou op je wenken zal bedienen. Via de bluetoothverbinding speel je eenvoudig muziek af van je smartphone of ander apparaat.

De Mi Smart Speaker & Clock-bundel is tijdens de Black Friday-sale afgeprijsd van €99 voor €79.

Zo maak je je huis winterproof met Xiaomi (adv)

Xiaomi Mi Smart Air Purifier 4 Lite

Een luchtreiniger kan er op verschillende manieren voor zorgen dat je huis een prettigere plek om te wonen wordt. Niet alleen verbetert deze Purifier de luchtkwaliteit aanzienlijk, de reiniger is daarnaast ook effectief tegen allergieën, haren van huisdieren en onaangename luchtjes in huis. De Mi Smart Air Purifier 4 Lite to the rescue! Het 3-in-1 filter zorgt voor frisse lucht en hoeft slechts één keer per jaar te worden vervangen. Bovendien kun je de luchtreiniger van afstand bedienen, zodat je altijd thuiskomt in gefilterde lucht. Daarnaast is hij zeer zuinig in verbruik: er is slechts 0,8 kWh nodig voor 24 uur luchtzuivering.

De Mi Smart Air Purifier 4 Lite is tijdens de Black Friday-sale afgeprijsd van €199 voor €149.

Bekijk deze aanbiedingen en nog meer Black Friday deals van Xiaomi hier.

Zo maak je je huis winterproof met Xiaomi (adv)

Foto door Binyamin Mellish

Dit vind je misschien ook leuk