Nuki Universele Cilinder kopen: de perfecte sluitcilinder voor je Nuki Smart Lock

Nuki Universele Cilinder kopen: de perfecte sluitcilinder voor je Nuki Smart Lock

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Nuki is een bedrijf dat slimme sloten maakt en daarbij vinden ze het belangrijk dat de installatie van deze apparaten eenvoudig is uit te voeren door de klant. De Nuki Universele Cilinder moet het beveiligen van je huis nu nog eenvoudiger maken.

Nuki Universele Cilinder

Tot nu toe concentreerde Nuki zich op de Smart Lock, een slim slot dat bovenop het bestaande slot werd gemonteerd. Een zeer eenvoudig en slim ontwerp maar je had wel een flink apparaat aan je deur hangen. De Nuki Universele Cilinder moet daar verandering inbrengen want deze vervangt de cilinder in je deur en zal van de buitenzijde nauwelijks zichtbaar zijn.

Nuki Universele Cilinder kopen: de perfecte sluitcilinder voor je Nuki Smart Lock

De universele slotcilinder heeft namelijk een modulair design en daarmee kunnen in totaal 33 verschillende cilinders samengesteld worden zodat hij vrijwel in elke deur zal passen. Door deze modulaire opbouw is het niet nodig vooraf het merk of de afmeting op te geven van je huidige cilinder. Wanneer je de Nuki Universele Cilinder thuis ontvangt kun je hem zelf aanpassen naar een formaat dat past op jouw deur.

Wanneer je het slimme slot weer wil verwijderen is dat geen probleem, het oude cilinderslot kan zo weer geïnstalleerd worden in de deur. Dit is vooral handig voor een ieder die in een huurhuis of ander soort tijdelijke woning verblijft. Je kunt het slimme slot van Nuki meenemen en weer in je nieuwe huis installeren, zo hoef je niks aan je routine te veranderen.

Nuki Universele Cilinder kopen: de perfecte sluitcilinder voor je Nuki Smart Lock

Veiligheid

Het is natuurlijk belangrijk dat de veiligheid van de slimme cilinder gewaarborgd is. Nuki heeft hiervoor samengewerkt met de experts van M&C. De cilinder heeft daarnaast het hoogste SKG***-veiligheidslabel gekregen, dat maximale bescherming tegen inbraak en manipulatie garandeert. Dit houdt in dat de cilinder onder andere beschermd is tegen boren, impact en kerntrekken.

De Nuki Universele Cilinder wordt geleverd met vijf sleutels en een securitykaart. Die kaart voorkomt het ongeautoriseerd bijmaken van extra sleutels. Extra sleutels kunnen dus alleen gemaakt worden op vertoon van de kaart. Op dit moment is de cilinder exclusief beschikbaar via de webshop van Nuki voor een prijs van €79.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk