Stevige kortingen op verschillende HomeWizard-producten

Stevige kortingen op verschillende HomeWizard-producten

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

HomeWizard heeft een aantal van zijn slimme producten in de aanbieding. Hier vind je de HomeWizard-aanbiedingen op een rij.

Wie is HomeWizard?

HomeWizard is een Nederlands bedrijf dat in 2011 zijn eerste smarthomehub introduceerde. De hub bood compatibiliteit met diverse accessoires, zoals slimme stopcontacten, modules en sensoren, inclusief de hardware van KlikAanKlikUit. Hoewel dit systeem geen updates of ondersteuning meer ontvangt, heeft HomeWizard nu de focus verlegd naar het ontwikkelen van producten waarmee je inzicht kunt krijgen in je energieverbruik. Met de HomeWizard Energy-app wordt het begrijpen van je huis en je verbruik eenvoudiger gemaakt.

Gerelateerde artikelen

HomeWizard introduceerde in 2020 de HomeWizard Energy-productlijn met als doel jou inzicht te geven in je slimme meter, elektrische auto, zonnepanelen en meer. Dit wordt mogelijk gemaakt door de HomeWizard Energy Wi-Fi-meters, die nauwkeurig je totaalverbruik, teruglevering, netgebruik, gas, zonnepanelen, laadpaal, warmtepomp, wasmachine, droger, koelkast en meer registreren. Met deze innovatieve producten kun je gedetailleerde informatie verkrijgen over je energiegebruik en -opwekking.

Wi-Fi Energy Socket

Verschillende van die slimme producten van HomeWizard zijn nu in de aanbieding. Eén daarvan is de Energy Socket. Hiermee kun je van je apparaten bijhouden hoeveel stroom deze gebruiken. Plaats ze op de stekker van je apparaat en krijg tot op de seconde inzicht in het verbruik. Je kunt nu de losse Energy Socket en een set van drie stuks voor een gereduceerd tarief aanschaffen.

  • Wi-Fi Energy Socket - van €33,95 voor €27,95
  • Energy Socket set - van €89,95 voor €72,95
HomeWizard Wi-Fi Energy Socket
HomeWizard Wi-Fi Energy Socket
HomeWizard Wi-Fi Energy Socket

HomeWizard Wi-Fi Energy Socket

De Energy socket helpt je met de gratis Energy app het gebruik van je apparaten te begrijpen. De energy socket plaats je op de stekker van het apparaat en verbindt met Wi-Fi. Inzicht was nog nooit zo makkelijk.

€ 33,95

Winkelen op:

Meetpakket Energieverbruik

Met het nieuwe HomeWizard Meetpakket Energieverbruik krijg je snel inzicht in je gas-, stroom- en waterverbruik, inclusief een slimme stekker om afzonderlijke apparaten te meten. Het pakket bevat een P1 Meter waarmee je real-time het stroom- en gasverbruik van je huis kunt meten. Daarnaast bevat het een watermeter om je dagelijkse waterverbruik inzichtelijk te maken en een Energy Socket waarmee je apparaten gemakkelijk kunt bedienen via de app. Binnen enkele minuten ben je goed op de hoogte van je energieverbruik met dit handige Meetpakket. Dit startpakket is nu ook in de aanbieding.

  • Meetpakket Energieverbruik - van €113,85 voor €99,95
Binnen enkele minuten inzicht in gas-, stroom- en waterverbruik
Binnen enkele minuten inzicht in gas-, stroom- en waterverbruik
Binnen enkele minuten inzicht in gas-, stroom- en waterverbruik

Binnen enkele minuten inzicht in gas-, stroom- en waterverbruik

Met dit startpakket heb je binnen enkele minuten inzicht in gas-, stroom- en waterverbruik én een slimme stekker om per apparaat te meten.

Van € 113,85 voor maar € 99,95

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk