Vakantiegeld Deals bij Samsung: Galaxy Watch4 cadeau als je Galaxy S23+ of Ultra koopt (adv)

Vakantiegeld Deals bij Samsung: Galaxy Watch4 cadeau als je Galaxy S23+ of Ultra koopt (adv)

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

Vakantiegeld Deals - Tot €500 voordeel op meer dan 200 producten

Is jouw vakantiegeld al gestort? Traditioneel gezien is de maand mei het moment waarop je die financiële meevaller van je werkgever kunt verwachten. De een boekt er een mooie reis van voor de zomervakantie, de ander zet het op de spaarrekening, maar nog leuker is het natuurlijk om er een gadget van te kopen waar je nog jaren mee vooruit kunt. In het geval van Samsung zijn dat er zelfs twee. Je krijgt namelijk nu een Galaxy Watch4 cadeau als je een Samsung Galaxy S23+ of Samsung Galaxy S23 Ultra koopt.

Vakantiegeld Deals

Samsung is er met zijn Vakantiegeld Deals duidelijk over, het voordeel haal je zo vlak voor de zomervakantie bij Samsung. Er is ontzettend veel te vinden in de online winkel van Samsung, zoals smartphones, smartwatches, maar ook smart home artikelen zoals wasmachines en design stofzuigers. Kijk per promotie voor de actievoorwaarden en -periode op de specifieke productpagina.

Vandaag zetten we de aanbieding in het zonnetje die ons het dichtst bij het hart ligt: de topsmartphone van Samsung met gratis Samsung Galaxy Watch4.

Samsung Galaxy Watch4

De Samsung Galaxy Watch4 is door ons getest en we zijn zeer enthousiast over dit slimme horloge: “Ik heb de Samsung Galaxy Watch4 Classic met plezier gedragen. Het is namelijk een horloge dat snel en accuraat is qua bediening en een betere accuduur heeft dan de Wear OS-horloges van de afgelopen jaren. Nu Samsung van zijn eigen Tizen afgestapt is, heb je ook toegang tot de vele apps in de Play Store, veel meer dan dat Tizen aanbiedt.“

Vakantiegeld Deals bij Samsung: Galaxy Watch4 cadeau als je Galaxy S23+ of Ultra koopt (adv)

Samsung Galaxy S23 Ultra

Maar het paradepaardje is natuurlijk de Samsung Galaxy S23 Ultra, die we hier op Androidworld ook aan een grondige review hebben onderworpen: “De Samsung Galaxy S23 Ultra is een geweldig presterend apparaat. Kijkend naar zijn naam doet hij hem absoluut eer aan: hij is snel, hij wil graag en de processor werkt geweldig samen met de rest van de smartphone. Dit is een telefoon die je helpt om fantastische foto’s en video’s te maken, prima te multitasken, te gamen of social media te raadplegen en dat alles ook nog eens in een erg mooi ontworpen vorm. Hij is zo snel én zo fel, dat je ondanks dat hij niet ultranieuw is qua mogelijkheden, wel degelijk echt als een nieuw toestel voelt. Het is niet spannend, maar het is gewoon goed.”

Vakantiegeld Deals bij Samsung: Galaxy Watch4 cadeau als je Galaxy S23+ of Ultra koopt (adv)

Samsung heeft in het kader van de vakantiegeld-actie nog veel meer deals. Zo kun je naast een extra product cadeau op sommige producten kassakorting verwachten, prijsverlagingen en inruilvoordeel. Op die manier kun je voor veel minder geld de nieuwste Samsung-producten bemachtigen. En omdat het van je vakantiegeld is, voelt het extra als een cadeautje. Shop-ze!

Dit vind je misschien ook leuk