Homey

Lees al het laatste nieuws over Homey

Homey is onderdeel van het Nederlandse Athom en je kan er je hele smarthome vanaf één plek mee bedienen, automatiseren met Flows en monitoren. Homey werkt met 50.000+ apparaten van meer dan duizend merken. Apparaten kunnen op creatieve manieren met elkaar verbonden en geautomatiseerd worden door Flows te maken. Homey Insights geven inzicht in de data van een huis met prachtige grafieken. Homey Energy helpt gebruikers verder om energie en geld te besparen.

Nieuwe gebruikers kunnen Homey gratis proberen, zonder dat ze een fysiek product of abonnement hoeven af te nemen. Met de gratis versie kun je maximaal 5 apparaten koppelen. Met Homey Premium kan je een onbeperkt aantal apparaten verbinden. Je krijgt dan ook toegang tot Homey Insights en Homey Logic.

Na de eerste gratis testmaand kost Homey Premium €2,99 per maand voor een heel huishouden. Voor apparaten die niet direct met het internet verbonden zijn, kunnen gebruikers Homey Bridge aanschaffen voor eenmalig € 69, om apparaten op Bluetooth, Zigbee, Z-Wave, 433MHz en Infrarood te verbinden.

Dit vind je misschien ook leuk