Amazon Blink Video Doorbell nu te koop in Nederland

Amazon Blink Video Doorbell nu te koop in Nederland

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

De Amazon Blink Video Doorbell is vanaf vandaag te koop in Nederland. Je schaft de slimme videodeurbel aan voor 59,99 euro. De Amazon Blink Video Doorbell kan zowel draadloos als met bedrading worden geïnstalleerd. Wat heeft de videodeurbel verder allemaal te bieden?

Amazon Blink

Blink is een Amerikaans bedrijf dat voornamelijk bekend staat om hun beveiligingscamera's. In 2017 werd het Amerikaanse bedrijf overgenomen door Amazon. Het bedrijf richt zich daarentegen nog altijd op slimme beveiligingsapparaten voor in het huis. Naast de beveiligingscamera's komt Blink nu echter met een slimme videodeurbel, de Blink Video Doorbell. Deze videodeurbel was al in 2021 aangekondigd en is nu ook in Nederland beschikbaar.

Amazon Blink Video Doorbell nu te koop in Nederland

Wat kun je met de Blink Video Doorbell?

Met de Blink Video Doorbell kun je natuurlijk allereerst altijd zien wie er voor je deur staat. De deurbel filmt hiervoor in Full HD met maximaal 30 fps. De deurbel heeft verder een beeldhoek van 135 graden horizontaal en 80 graden verticaal. Voor video's in de nacht beschikt de camera over infrarood-nachtzicht. Deze beelden worden geschoten in een HD-resolutie. Hieronder sommen we nog een aantal functies van de Blink Video Doorbell voor je op:

  • De deurbel kan automatisch bewegingen detecteren en je bij detectie een melding sturen 
  • Je kunt de deurbel koppelen aan de Sync Module 2. Dit is een module waarop je al je Blink-apparaten kunt koppelen. De Sync Module 2 is apart verkrijgbaar voor ongeveer 35 euro. Je kunt de videodeurbel overigens ook aansluiten op je bestaande deurbelbekabeling 
  • Videoclips kunnen worden opgeslagen en worden gedeeld. Dit kan via de Sync Module 2, een USB-stick of in de Blink-cloud. Deze laatst genoemde kun je dertig dagen gratis uitproberen, hierna kun je eventueel een abonnement afsluiten
  • Als je de deurbel aansluit aan je eigen deurbelbekabeling, dan kun je je eigen leuke geluid behouden
  • De deurbel moet volgens Amazon eenvoudig te instaleren zijn en werkt op twee AA-batterijen. 

Blink Video Doorbell kopen

De Amazon Blink Video Doorbell is te koop in een witte en in een zwarte variant voor een prijs van 59,99 euro. Hiervoor krijg je de videodeurbel zelf, twee AA-batterijen en een montageset. De videodeurbel is volgens Amazon geschikt voor ieder huis, al dien je volgens de webshop wel beschikken over snel internet. Denk hierbij aan breedband, DSL of glasvezel. Je koopt de Blink Video Doorbell via Amazon en het apparaat is per direct leverbaar.

De vereiste Blink-app werkt overigens vanaf Android 6.0 en hoger. De slimme deurbel is ook te gebruiken voor iOS. Hiervoor heb je versie 12.5 of hoger nodig. Via onderstaande link kun je de Blink Video Doorbell aanschaffen.

  • Blink Video Doorbell kopen - 59,99 euro

Heb jij een videodeurbel? En wat vind jij van de Amazon Blink Video Doorbell? Laat het weten in de comments.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk