Arlo Pro 5 beveiligingscamera aangekondigd: die zijn de 5 verbeteringen

Arlo Pro 5 beveiligingscamera aangekondigd: die zijn de 5 verbeteringen

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Arlo heeft de Pro 5-camera in Nederland en België aangekondigd. Deze beveiligingscamera heeft een geavanceerde beeldsensor die 2K-kleurvideo kan opnemen, ook 's nachts. Er zijn nog meer verbeteringen, we nemen ze met je door.

1. Verbeterd 2K nachtzicht in kleur

De Arlo Pro 5 neemt 6x meer kleurdetails op dan zijn voorganger, de Arlo Pro 4. Bovendien is de Arlo Pro 5 100 keer beter dan het menselijk oog in het zien van rijke kleuren en details. Met geavanceerd nachtzicht in kleur stelt de camera gebruikers ook in staat om perfect duidelijke 'mugshots' te maken, waarbij gezichten in detail worden vastgelegd dankzij de schijnwerper. De 12x zoomfunctie zorgt voor een grotere kans om indringers te identificeren, terwijl 2K helderheid die kans op korrelige of wazige video’s elimineert.

Volgens Arlo biedt de camera hierdoor bescherming gedurende de nacht, omdat de Pro 5 alle details ziet die de politie kunnen helpen in het geval van een incident.

Gerelateerde artikelen

2. Langere accuduur

De Pro 5 beveiligingscamera heeft een accuduur die tot 30% langer is dan die van zijn voorgangers, wat minder opladen en meer bescherming betekent. De Arlo Pro 5 introduceert ook de nieuwe 'low power mode’-functie, die, indien geactiveerd, gebruikers tot 50% extra accuduur kan geven door meldingen en videopreviews te stroomlijnen.

3. Dual-band Wi-Fi

De Pro 5 is de eerste Arlo Pro-camera die dual-band wifi-connectiviteit ondersteunt. Hierdoor verbind je de camera via zowel 2,4 GHz als 5 GHz Wi-Fi-frequenties. Dit betekent dat de camera rechtstreeks kan worden aangesloten op elke wifi-router voor 24/7 bescherming.

4. Ingebouwde schijnwerper en slimme sirene

Afschrikmiddelen zoals licht of geluid zijn belangrijke aspecten voor de beveiliging van je huis. De Arlo Pro 5 heeft een krachtige schijnwerper die gezichten tot op 7 meter afstand kan verlichten. Er is ook een ingebouwde slimme sirene in de camera te vinden en die kan helpen indringers af te schrikken.

Arlo Pro 5 beveiligingscamera aangekondigd: die zijn de 5 verbeteringen

5. Nieuwe Arlo-app

De Pro 5 is de eerste Arlo-camera die wordt gelanceerd met de nieuwe Arlo Secure-app. Die app moet voor snellere navigatie zorgen die gebruikers de mogelijkheid geeft om hun huizen met één simpele klik te monitoren en te beveiligen.

Omdat de behoeften van elke gebruiker anders kunnen zijn, biedt de app bovendien verbeterde gepersonaliseerde instellingen, waardoor je door meer controle hebt over de beveiliging van je huis.

Gerelateerde artikelen

Bewegingswaarschuwingen worden rechtstreeks naar je smartphone gestuurd en met een Arlo Secure-abonnement kunnen gebruikers mensen, auto's, huisdieren en pakketten identificeren en prioriteit geven. Voor elke waarschuwing die je ontvangt, wordt een video-opname tot 60 dagen opgeslagen in de cloud, zodat je nooit bewijs verliest als de lokale opslag van de camera beschadigd of gestolen is.

Arlo Pro 5 kopen

De Arlo Pro 5 camera krijgt een adviesprijs vanaf €249,99 voor een enkele camera of €499,00 voor de kit met 2 camera's. De Pro 5 zal vanaf 13 maart 2023 verkrijgbaar zijn via Arlo zelf. Vanaf 1 april 2023 is de Arlo Pro 5 ook bij andere winkels te koop.

Arlo Pro 5 beveiligingscamera aangekondigd: die zijn de 5 verbeteringen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk