Hippe Cowboy 3 e-bike is nu tijdelijk flink afgeprijsd

Hippe Cowboy 3 e-bike is nu tijdelijk flink afgeprijsd

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

Het is Black Friday, dat kan je niet gemist hebben. Het e-bike-merk Cowboy doet hier ook aan mee met een interessante aanbieding. De Cowboy 3 is namelijk vanaf morgen tot en met 30 november flink afgeprijsd.

Cowboy 3

Cowboy is een Belgische startup die elektrische stadsfietsen maakt. Cowboy werd in 2017 opgericht door drie Belgische ondernemers en het hoofdkantoor staat in Brussel. De Cowboy 3 is het model uit 2021 waarover je hier op Androidworld alles kunt lezen.

Dit model staat bekend om het minimalistisch en prijswinnend design. Bovendien beschikt de fiets over een app waarmee je alles over je rit en route in één blik kan zien. Met een trap op het pedaal en dankzij de natuurlijke trapondersteuning rijd je soepel en gemakkelijk naar je bestemming. Geen knoppen of versnellingen nodig. De fiets past zich volledig aan op jouw gewenste snelheid. Bovendien is het ook mogelijk om te kiezen voor Cowboy Care. Mocht je een lekkere band hebben, dan komt er een monteur naar je toe voor onderhoud of reparatie. Ideaal.

Hippe Cowboy 3 e-bike is nu tijdelijk flink afgeprijsd

Tijdelijke aanbieding

De Cowboy 3 kreeg een adviesprijs vanaf 2.379 euro en nu is de elektrische stadsfiets tijdelijk flink in prijs gedaald. Vanaf 22 november kun je namelijk een Cowboy 3 kopen voor 1.190 euro. Volgens Cowboy is dit een unieke kans die zelden voorkomt. De aanbieding is geldig tot 30 november 2022 en zolang de voorraad strekt.

Des te geduldiger je bent, hoe meer voordeel erin zit. Je kan de Cowboy 3 hier aanschaffen.

  • 1.190 euro voor bezorging in april
  • 1.290 euro voor bezorging in maart
  • 1.390 euro voor bezorging in februari
  • 1.990 euro voor bezorging in januari
Hippe Cowboy 3 e-bike is nu tijdelijk flink afgeprijsd

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk