Cowboy is eerste e-bike merk met ondersteuning voor Live activiteiten in iOS 16

Cowboy is eerste e-bike merk met ondersteuning voor Live activiteiten in iOS 16

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Vanaf vandaag stelt het e-bike merk Cowboy een nieuwe functie beschikbaar voor iOS 16. Het gaat om Live Activities widgets en hiermee is Cowboy is het eerste e-bike merk dat deze iOS-widgets ondersteunt.

Wat zijn Live Activiteiten?

Apple heeft de Live Activiteiten, ook wel Live Activities genoemd, met iOS 16 geïntroduceerd. Live Activiteiten kun je zien als een soort meldingen onderaan op het toegangsscherm van de iPhone, aldus iCulture. Via deze meldingen kun je vervolgens realtime gebeurtenissen volgens zoals een voetbalwedstrijd of de status van je bestelling. Zo hoef je niet telkens de bijbehorende app te openen om de tussenstand van een voetbalwedstrijd of de levering van je pizza te volgen.

Live Activiteiten in iOS 16 komen niet helemaal overeen met de bestaande widgets. Ja kan nu met widgets op je iPhone in één oogopslag actuele informatie uit je favoriete apps bekijken, zoals het laatste nieuws, de weersverwachting, batterijpercentages en agenda-activiteiten. Reguliere widgets worden alleen niet realtime bijgewerkt, de Live Activiteiten wel. Je blijft met de widgets en Live activiteiten dus gemakkelijk op de hoogte van informatie van je favoriete apps en je krijgt realtime updates.

Cowboy is eerste e-bike merk met ondersteuning voor Live activiteiten in iOS 16

Live Activiteiten van Cowboy

Met de nieuwe Live Activiteiten van Cowboy kun je live meekijken met je navigatie, resterende afstanden bekijken, verbrande calorieën, bereik van de batterij, en nog veel meer. Je ziet op de foto's hoe dit eruit ziet op een iPhone.

Meldingen van Live Activiteiten verschijnen onder in het toegangsscherm en kunnen op verschillende manieren worden bekeken. Je kunt ook meerdere toegangsschermen aanmaken en daartussen schakelen.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk