Dit zijn de nieuwe functies van de vernieuwde Nuki-app

Dit zijn de nieuwe functies van de vernieuwde Nuki-app

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Nuki app is vernieuwd met versie 2023.7.1, wat zorgt voor meer gebruiksgemak. Het menu is overzichtelijker geworden, waardoor het navigeren in de app eenvoudiger is. Je kunt snel wisselen tussen de "Favorieten" en "Alle apparaten" in de hoofdweergave. Daarnaast wordt het batterijniveau direct weergegeven in het overzicht.

Nieuw in de Nuki-app

In de vernieuwde Nuki-app kun je nu makkelijker een apparaat instellen, gebruikers toevoegen of naar de app-instellingen gaan. Deze versie, 2023.7.1, heeft een volledig nieuw ontworpen menu om de bediening te vereenvoudigen. Als je meerdere sloten beheert in de Nuki-app, zul je blij zijn dat je snel kunt wisselen tussen "Favorieten" en "Alle apparaten" door op het Nuki-logo te tikken. En er is geluisterd naar de wens van gebruikers, want er is nu een handige batterij-indicator beschikbaar.

Nuki brengt maandelijks een update van de app uit. De laatste twee versies hebben belangrijke wijzigingen in het ontwerp doorgevoerd. Volgens Martin Pansy, medeoprichter en CEO van Nuki Home Solutions GmbH kan het overzicht op een gegeven moment verloren gaan, als je een product voortdurend uitbreidt met nieuwe functies: "Eigenaars van een Nuki Smart Lock hebben de app zelden nodig, omdat de meeste comfortfuncties zoals Use Auto Unlock of ons Keypad 2.0. gebruiken. Daarom is het des te belangrijker om bij elke interactie snel de gewenste functie te kunnen vinden - het nieuwe menu doet dit."

Gerelateerde artikelen

Batterijniveau in één oogopslag

In eerdere versies was de batterijstatus van de Smart Locks of de Nuki PowerPack verborgen in het menu en moest deze steeds worden gecontroleerd. Met de huidige appversie gaat dat veel sneller. Als je slechts één Smart Lock hebt, kun je altijd de batterijstatus onderaan het scherm zien in de hoofdweergave. Als je meerdere apparaten hebt, hoef je alleen maar op de naam van het slot te tikken om de grafische batterijniveau-indicator te zien. En nog een handige toevoeging: sinds de laatste appversie kun je snel schakelen tussen "Favorieten" en "Alle apparaten" door op het Nuki-logo bovenaan in het midden te tikken.

Je kan de Nuki-app hier downloaden voor Android-, iOS- en Huawei-telefoons. Laat ons weten wat je van de nieuwe Nuki-app update vindt! Plaats een reactie hieronder en deel je ervaringen met ons!

Nuki Smart Lock 3.0 Pro kopen
Nuki Smart Lock 3.0 Pro kopen
Nuki Smart Lock 3.0 Pro kopen

Nuki Smart Lock 3.0 Pro kopen

De Nuki Smart Lock 3.0 Pro heeft een ingebouwde wifi-module waarmee je van overal het slot kan bedienen en toegangsrechten kan beheren. Het maakt van de smartphone van zoon of dochterlief een slimme sleutel waarmee ze makkelijk de deur kunnen openen. En het brengt meteen ook gemoedsrust voor de ouders, want in de vergrendelingslog kan je steeds zien wie wanneer het slot bediend heeft. Dus je kan ten allen tijde even checken of ze goed en wel zijn thuisgekomen.

€ 269

Winkelen op:

Dit zijn de nieuwe functies van de vernieuwde Nuki-app

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk