EcoFlow powerstations zorgen ervoor dat je overal een stopcontact hebt

EcoFlow powerstations zorgen ervoor dat je overal een stopcontact hebt

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De powerstations van EcoFlow zijn draagbare generatoren waarmee je apparaten kunt opladen en opgeladen houdt zonder gebruik te maken van van bestaande stroomvoorzieningen. Ideaal om je telefoons en bluetoothspeakers tijdens de vakantie op te laden, of het elektrische gereedschap in je schuur op aan te sluiten.

EcoFlow powerstations

De producten van EcoFlow wil moeten ervoor zorgen dat je overal milieubewust kunt leven. De portable powerstations zijn namelijk accu-aangedreven generatoren, waardoor apparatuur opgeladen wordt en blijft. Zonder gebruik te maken van traditionele gasgeneratoren.

Onze missie is het opnieuw uitvinden van de manier waarop de wereld toegang heeft tot energie. Je hoeft geen gebruik te maken van vervuilende generatoren om je apparatuur op te laden. Onze producten leveren schone en betrouwbare energie en kunnen draadloos gebruikt worden. Waardoor het zowel binnen als buiten gemakkelijk te gebruiken is.

Ryan Xingat, Europe Regional Head EcoFlow

Van kampeertrip tot stroomstoring

De EcoFlow-productlijnen bestaan uit de DELTA-serie en de RIVER-serie. Alle producten zijn ontworpen voor verschillende toepassingen en situaties. Of je nu aan klussen bent in de schuur, je een back-up achter de hand wilt hebben bij een noodsituatie of met de camper op pad bent, in alle gevallen bieden de producten volgens de fabrikant een betrouwbaar vermogen. Op de powerstations vind je verschillende aansluitingen: usb (snellaad)poorten, een AC poort en een DC poort. Je kan daarop tevens een zonnepaneel bevestigen, om zelf energie op te wekken en het powerstation mee op te laden.

De powerstations bedien je via de bijbehorende EcoFlow-app. Je hebt dan tevens de status van al je producten bij de hand. Zo kun je precies zien hoeveel stroom naar welke aansluitingen gaat, en is het ook mogelijk om verschillende aansluitingen uit te zetten, om op die manier stroom te besparen.

Gerelateerde artikelen

Kenmerken van de EcoFlow powerstations
  • De X-Boost-technologie zorgt ervoor dat je ook apparaten kunt opladen die een hoger nominaal vermogen hebben dan je draagbare laadstation;
  • Met de X-Stream-technologie van EcoFlow zijn je producten binnen een uur van 0-80% opgeladen. Binnen 2 uur is het volledig opgeladen;
  • Het EcoFlow Battery Management System verbetert prestaties, efficiëntie en levensduur van EcoFlow-producten.

EcoFlow powerstations kopen

De EcoFlow powerstations zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en varieren in prijs van 329 euro tot 3799 euro. Je vindt ze onder andere bij Coolblue.

EcoFlow Delta-serie 

EcoFlow Delta-serie 

EcoFlow River-serie 

EcoFlow River-serie 

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk