EcoFlow RIVER 2 officieel: betaalbare thuisaccu's die snel zijn opgeladen

EcoFlow RIVER 2 officieel: betaalbare thuisaccu's die snel zijn opgeladen

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

EcoFlow heeft zijn RIVER 2-serie officieel aangekondigd. De serie bevat betaalbare thuisaccu's onder de 1kWh. De drie thuisaccu's in deze serie moeten erg lang meegaan en worden in slechts 48 minuten tot 80% weer opgeladen.

EcoFlow RIVER 2-serie

De thuisaccu's van EcoFlow zijn draagbare generatoren waarmee je apparaten kunt opladen en opgeladen houdt zonder gebruik te maken van van bestaande stroomvoorzieningen. Ideaal om je telefoons en bluetoothspeakers tijdens de vakantie op te laden, of het elektrische gereedschap in je schuur op aan te sluiten. De EcoFlow RIVER 2-serie is de nieuwste toevoeging en deze serie bestaat uit de RIVER 2, RIVER 2 Max en de RIVER 2 Pro.

Draagbaar en snel opgeladen

Alle drie zijn ze uitgerust met geavanceerde LFP-batterijen en ze wegen maximaal 7,8 kg, waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn. Ze moeten, dankzij de X-Stream-technologie van EcoFlow gemiddeld 5 keer sneller zijn dan concurrerende thuisaccu's. Zo kan het standaard RIVER 2-model in slechts 60 minuten volledig worden opgeladen en de grootste thuisbatterij, de RIVER 2 Pro, is volledig opgeladen in slechts 70 minuten. Hierdoor kun je binnen het uur gebruiksklaar hebben als je last-minute besluit een dagje met de camper weg te gaan.

Gerelateerde artikelen

Volgens EcoFlow hebben de drie RIVER 2-thuisaccu's een levensduur die 6 keer langer is dan het industriegemiddelde. Ze zijn namelijk uitgerust met de nieuwste LiFePO4 (LFP) batterijen met een lange levensduur. In vergelijking met het industriegemiddelde van 500 cycli is de batterijduur van de batterij van de RIVER 2-serie 6 keer langer. Tijdens één batterijduur worden 3000 cycli uitgevoerd, wat betekent dat de batterij bijna 10 jaar lang één keer per dag kan worden gebruikt.

LFP-batterijen leveren een veilig en betrouwbaar vermogen en zijn bestand tegen extremere temperaturen, waardoor de RIVER 2-apparaten in ongunstige weersomstandigheden kunnen worden gebruikt. Daarnaast worden alle EcoFlow RIVER 2-modellen geleverd met 5 jaar garantie en beschikt de RIVER 2-series over een TÜV-Rheinland certificatie.

EcoFlow RIVER 2 officieel: betaalbare thuisaccu's die snel zijn opgeladen

Opladen met zonnepanelen

Net als de eerder gelanceerde de DELTA-serie en de RIVER-serie, kan de RIVER 2-serie ook worden opgeladen met zonne-energie. Je beschikt dan onderweg over volledig gratis energie. Met een maximaal vermogen van 220W kunnen de apparaten uit de RIVER 2-serie in 3 uur volledig worden opgeladen met behulp van draagbare EcoFlow-zonnepanelen.

Je bedient de thuisbatterijen van EcoFlow via de bijbehorende EcoFlow-app. Je hebt dan tevens de status van al je producten bij de hand. Zo kun je precies zien hoeveel stroom naar welke aansluitingen gaat, en is het ook mogelijk om verschillende aansluitingen uit te zetten, om op die manier stroom te besparen.

Gerelateerde artikelen

EcoFlow RIVER 2 thuisaccu's kopen

De EcoFlow RIVER 2-serie zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en variëren in prijs van 299 euro tot 799 euro.

  • EcoFlow RIVER 2 - 299 euro
  • EcoFlow RIVER 2 Max - 599 euro
  • EcoFlow RIVER 2 Pro - 799 euro
EcoFlow RIVER 2 kopen
EcoFlow RIVER 2 kopen
EcoFlow RIVER 2 kopen

EcoFlow RIVER 2 kopen

De EcoFlow RIVER 2-serie bevat betaalbare thuisaccu's onder de 1kWh. De drie thuisaccu's in deze serie moeten erg lang meegaan en worden in slechts 48 minuten tot 80% weer opgeladen.

Vanaf € 299,-

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk