Eerste generatie Google Nest Hub-bezitters ontvangen appdrawer via update

Eerste generatie Google Nest Hub-bezitters ontvangen appdrawer via update

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Google werkt de eerste generatie van de Google Nest Hub bij met een appdrawer. Je kan zo door je lijst met apps navigeren zodra je even naar boven veegt op het scherm. Die update was eerder al beschikbaar voor de tweede generatie van de Nest Hub.

Nest Hub-appdrawer

Na de tweede generatie van zijn slimme scherm gaat Google nu ook de eerste Nest Hub bijwerken met een appdrawer. Androidworld stelt dat de update op dit moment al wordt uitgerold naar gebruikers die de previewversie van de Nest Hub-software gebruiken. Verwacht wordt dat de update in de komende dagen dan de kant opkomt van alle Nest Hub-gebruikers. Blijkbaar verschijnt de appdrawer voorlopig alleen als je de taal English US hebt ingesteld.

De appdrawer van de Nest Hub komt tevoorschijn als je naar boven veegt op het scherm. Je vindt dan apps zoals: Weer, Timer, YouTube, Netflix en Nieuws. Je krijgt dus veel eenvoudiger toegang tot deze apps zonder dat je eerst moet praten tegen Google. De functie werd al getest in het najaar van 2021.

Het nieuws over de appdrawer op de tweede generatie van de Google Nest Hub is in maart van dit jaar eigenlijk wat ondergesneeuwd geraakt door een ernstige fout die met de update kwam. Sommige slimme schermen kwamen in een zogenaamde bootloop terecht, dat is een fout waarbij het apparaat eindeloos blijft herstarten.

Nest Hub-tablet

Met de komst van een appdrawer lijkt Google zich steeds meer voor te bereiden op de komst van de nieuwe generatie van de Google Nest Hub die volgens geruchten met afneembaar scherm komt. Je kan dan makkelijk even de tablet van de dock afhalen en het is dan ook logisch dat je sneller toegang wil tot apps als je alleen het scherm gebruikt voor de bediening. De Nest Hub met afneembaar scherm is vermoedelijk ook te zien in deze animatie van Android 13.

Heb jij de update met de appdrawer al op jouw Nest Hub en vind je het een handige functie? Ben jij nieuwsgierig naar de volgende generatie van de smart display? Laat het ons weten in de reacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk