Google Home app krijgt volledig nieuw design, testers gezocht

Google Home app krijgt volledig nieuw design, testers gezocht

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Begin dit jaar kreeg de Google Home-app een volledig nieuw ontwerp waarmee je sneller je smarthome kunt bedienen. Daar blijft het niet bij want Google teaset nu de “next generation design of the Google Home App” en zoekt hiervoor testers.

Google Home krijgt volledig nieuw design

Beelden van dit “next generation design of the Google Home App” krijgen we niet maar dat Google eraan werkt, blijkt uit een aanvraagformulier op het Centercode-platform. Het formulier krijgt de naam 'Google Nest Dogfood Home', en de term dogfood kennen we van apps die alleen zijn ontwikkeld voor intern gebruik bij Google. In dit geval mag iedereen zich aanmelden.

Je moet uiteraard wel in het bezit zijn van Google Nest-apparaten zoals speakers, smart displays, videodeurbellen of slimme sloten van Nest. Daarnaast moet je de Google Home- of de Nest-app gebruiken.

Dit programma zal zich richten op het ontwerp van de volgende generatie van de Google Home-app. Testers die al Google Nest-apparaten gebruiken en bereid zijn een NDA te ondertekenen, kunnen deelnemen.

Google Nest Trusted Tester Core Team

Meedoen aan het testprogramma

Wil je meedoen aan het testprogramma? Dan moet je hier eerst een Centercode-account aanmaken, een non-disclosure agreement (NDA) ondertekenen en een aantal vragen invullen. Tenslotte geef je aan waarom het Nest-team van Google jou moet selecteren als tester voor het nieuwe design van de Google Home-app.

Wat hoop jij te gaan zien in het nieuwe design van de Google Home-app? Ben je tevreden over het nieuwe uiterlijk voor de app dat in maart uitbracht en in juni breed beschikbaar kwam? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Google Home app krijgt volledig nieuw design, testers gezocht

Nieuws

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk