Nest Doorbell (bedraad) officieel: dit zijn de pluspunten

Nest Doorbell (bedraad) officieel: dit zijn de pluspunten

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Google heeft een nieuwe slimme deurbel in de Verenigde Staten aangekondigd. Het gaat om een bedrade variant van de tweede generatie Nest Doorbell en deze kost 179,99 dollar.

Nest Doorbell (bedraad)

In de zomer van 2021 kondigde Google de opvolger van de Nest Hello aan, de Nest Doorbell. Het is Googles eerste videodeurbel die volledig draadloos op batterij werkt. Google voegt daar in de Verenigde Staten nu ook een bedrade variant aan toe en die heet Nest Doorbell (wired).

Deze bedrade variant heeft iets gewijzigd design. Hij is namelijk iets kleiner en lichter. Daarnaast kan je met deze slimme deurbel 24/7 videogeschiedenis terugkijken. Die beelden kan je natuurlijk realtime bekijken op een smart display, en ook op een Chromecast met Google TV. En dankzij de nieuwe Google Home-app is het nu gemakkelijker dan ooit om je deurbel te bedienen of je camerabeelden te bekijken. Je kan zelfs je camerafeed op het eerste scherm plaatsen wanneer je de app opent, zodat je niet langer door menu's hoeft te bladeren om deze te bekijken. De deurbel werkt ook met Google Assistent en herkent mensen, pakjes, dieren en zelfs voertuigen. Je ontvangt een bericht zodra er iemand voor je deur staat.

Nest Doorbell (bedraad) officieel: dit zijn de pluspunten

Voor de 24/7 videogeschiedenis terugkijken heb je wel een abonnement op Nest Aware nodig. Je kan dan opnames tot 30 dagen terugzien. Met Nest Aware Plus breid je dit uit naar 60 dagen. Zonder abonnement kun je de videogeschiedenis van gebeurtenissen tot 3 uur terugzien. Uiteraard werkt deze Nest Doorbell niet op batterijen maar op netstroom. Je hoeft de deurbel dus nooit op te laden.

Nest Doorbell (bedraad) kopen

De nieuwe Nest Doorbell is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Verenigde Staten voor 179,99 dollar in de kleuren Snow, Linen, Ash en Ivy. Of en wanneer de slimme deurbel ook naar Nederland en België komt weten we niet. Wellicht horen we daar donderdag meer over.

Specificaties

Nest Doorbell (wired) Nest Doorbell (battery)
Breedte: 42 mm 46 mm
Diepte: 28 mm 24.1 mm
Hoogte: 131 mm 160 mm
Gewicht: 140 gram 206 gram 
Beeldverhouding: 145° diagonaal, 3:4 ratio 145° diagonaal, 3:4 ratio
HD video, nachtzicht
Videogeschiedenis  24/7 met Nest Aware Plus 3 uur
Aansluiting: Netstroom Batterij of netstroom
Adviesprijs: 179,99 dollar 179,99 dollar
Nest Doorbell (bedraad) officieel: dit zijn de pluspunten

Nest Doorbell (wired) en Nest Doorbell (battery)

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk