Kooptip! Nieuwe HomeWizard Energy Display helpt je besparen op je energiekosten

Kooptip! Nieuwe HomeWizard Energy Display helpt je besparen op je energiekosten

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

HomeWizard, de Nederlandse leverancier van slimme domotica-oplossingen, laat AW Smart weten dat de nieuwe Energy Display vanaf nu verkrijgbaar is. Deze slimme energiemonitor helpt je inzicht te krijgen in je energieverbruik en kosten. Zo kun je eenvoudig besparen op je energierekening.

Hoe werkt de Energy Display?

De Energy Display wordt aangesloten op je slimme meter. Via de HomeWizard Energy-app kun je vervolgens kiezen welke informatie je op het scherm wilt zien. Je kunt maximaal drie doelen instellen voor je verbruik en tot drie extra items in het zijpaneel kiezen. Dat zijn je dagelijkse verbruik of kosten voor gas, elektriciteit en teruglevering, de opwekking van je zonnepanelen, watergebruik, gasgebruik of het opladen van je elektrische fiets of auto.

afbeelding van de energy display van homewizard

Door inzicht te krijgen in je energieverbruik, kun je onnodige energieverspilling tegengaan. Zo zie je bijvoorbeeld wanneer je de wasmachine of droger het beste aan kunt zetten. Ook kun je je verbruik vergelijken met andere huishoudens om te zien hoe je het doet.

Om meer informatie in de Energy Display te bekijken, moet je meer grafieken in de app hebben. Hoe meer grafieken je hebt, hoe meer je kunt toevoegen aan het scherm.

Met een energiedisplay in huis bespaar je gemiddeld 6,9% op gas en 2,2% op stroom. Een gemiddeld huishouden bespaart hiermee meer dan € 260 per jaar op energiekosten! Met een zacht prijsje van € 59,95 heb je de Display binnen iets meer dan 4 maanden terugverdiend.

HomeWizard over de kosten die je met de Energy Display kunt besparen

Wat kost de Energy Display?

De Energy Display is verkrijgbaar voor € 59,95. Ken je de HomeWizard-producten nog niet? Schaf dan meteen een P1 Meter en/of Watermeter aan om je Display te vullen met informatie en ontvang combikorting.

Wat vind jij van de nieuwe HomeWizard Energy Display? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel!

HomeWizard Watermeter

HomeWizard Watermeter

Haal je verbruik boven water met de nieuwe HomeWizard Watermeter. Bevestig 'm op je analoge watermeter, verbind met wifi en klaar. Met de HomeWizard Energy-app monitor je live het waterverbruik van je woning. Inzicht in douchen, tapwater, tuin besproeiing, witgoed en meer.

€49.95

Winkelen op:

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk