LG StanbyME Go: vreemdste touchscreen van dit moment

LG StanbyME Go: vreemdste touchscreen van dit moment

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

LG heeft een wel heel bijzonder apparaat geïntroduceerd: de StanbyME Go. Dit apparaat heeft een 27-inch aanraakscherm en zit verpakt in een stevige koffer. Het scherm kan zowel horizontaal als verticaal worden gebruikt en heeft speakers met Dolby Atmos-ondersteuning.

LG StanbyME Go

Het scherm van de StanbyME Go heeft een resolutie van 1.920 x 1.080 pixels en vernieuwt 60 keer per seconde, wat zorgt voor vloeiende beelden. Het interessante is dat je het scherm kunt aanpassen aan jouw voorkeur dankzij een ingebouwde draagarm. Het scherm kan zowel horizontaal als verticaal staan en heeft zelfs een tabletmodus, wat handig is voor bijvoorbeeld het spelen van games.

Om de luisterervaring te verbeteren, heeft LG vier speakers ingebouwd in de StanbyME Go. Deze speakers kunnen geluid produceren met een kracht van maximaal 20 watt. De StanbyME Go wordt aangestuurd door LG's webOS en er is ook een afstandsbediening meegeleverd voor het geval dat sommige apps geen aanraakbediening ondersteunen. Je kan de StanbyME Go tevens via stemherkenning bedienen, dus zonder je handen te gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Wat betreft connectiviteit, heeft de StanbyME Go hdmi-in en usb type-a-in aansluitingen. De koffer heeft een afmeting van 670 x 433 x 119 millimeter wanneer hij dicht is en weegt 12,7 kilogram. Dit gewicht kan gedeeltelijk worden toegeschreven aan de accu, die tot drie uur lang meegaat en ervoor zorgt dat je onderweg kunt genieten van entertainment.

Helaas is de StanbyME Go hier niet beschikbaar maar wel in de Verenigde Staten. Je kan het apparaat daar bestellen voor een adviesprijs van 999,99 dollar. Je krijgt er dan een gratis LG XBoom 360 Bluetooth-luidspreker ter waarde van 249 dollar bij.

LG StanbyME Go: vreemdste touchscreen van dit moment

Via Hardware Info

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk