Met de Ring Intercom kun je de deur van je appartementencomplex openen

Met de Ring Intercom kun je de deur van je appartementencomplex openen

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Veel bedrijven bedenken een probleem, en vinden dan daar zelf een oplossing voor maar heel soms maakt een bedrijf een bestaand product beter. Dit is het geval met Ring Intercom.

Ring Intercom

Veel van onze lezers zullen in een appartement wonen waar men op een bel drukt bij de ingang. In jouw huis gaat er een buzzer en je neemt het toestel op in de gang om te vragen wie daar is en diegene binnen te ‘drukken’. Ring heeft voor dit apparaat iets bedacht waarmee je de intercom in een keer de jaren 2020 binnen trekt.

De Ring Intercom is een extensie voor je bestaande intercom. Dit kastje wordt automatisch aan je bestaande intercom aangesloten en maakt van je analoge toestel een digitaal toestel.

Na installatie kun je de intercom namelijk horen overgaan via de app van Ring. Dus ook wanneer je niet thuis bent weet je dat er iemand aan de deur staat.

Er zit geen camera mogelijkheid in de Ring Intercom maar je kunt wel met elkaar praten en vanuit de app de deur open doen. Ook kun je via de app vrienden of schoonmakers automatisch toegang geven tot je appartementsgebouw. Je geeft ze dan binnen een tijdslot toegang tot je app van Ring waarmee ze zichzelf toegang kunnen verschaffen tot het gebouw.

Accu

De Ring Intercom werkt niet op het netstroom maar op dezelfde accu zoals we die kennen van de Ring Video Doorbell. Natuurlijk heeft Amazons spraakassistent Alexa toegang tot dit apparaat en zijn er voorzieningen voor bezorgers van Amazon.

Beschikbaarheid

Dit nieuwe product zal van de vele tienduizenden intercoms die Nederland rijk is een beter apparaat kunnen maken. Voor aanschaf moet je daarvoor wel de compatibiliteitslijst raadplegen of jouw intercom ook werkt met het product. Je zou denken dat een analoge intercom eenvoudig te verbinden is, maar dat viel vies tegen wist men ons op de beurs te vertellen.

Helaas voor ons is de de Ring Intercom nog niet beschikbaar in de Benelux. Ring wil de uitrol voor dit product in fases doen. Wanneer de Ring Intercom in Nederland beschikbaar zal zijn is dus nog niet bekend.

Nieuws

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk