Nanoleaf lanceert lichtpanelen voor het plafond

Nanoleaf lanceert lichtpanelen voor het plafond

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Nanoleaf staat bekend om zijn gekleurde slimme wandpanelen, maar zoekt het nu hoger op. Het bedrijf heeft de Nanoleaf Skylight-panelen op de CES-elektronicabeurs in Las Vegas aangekondigd. Deze panelen hang je aan het plafond.

Nanoleaf Skylight

De Skylight-panelen hebben een vierkante vorm, vergelijkbaar met de oudere Canvas-panelen alleen dan groter. Het gaat wederom om modulaire panelen. Je kan ze elke vorm die je maar wilt aan het plafond bevestigen.

Net als bij de andere lichtpanelen van Nanoleaf, beschiken de Skylight-panelen over maximaal 16 miljoen kleuren en een reeks witte kleurtemperaturen. Je kunt Skylight ook opnemen in lichtscènes en routines, en ze werken met Nanoleaf's Rhythm Music Visualizer en Screen Mirror-functies.

Gerelateerde artikelen

Nanoleaf Sense+

Nanoleaf Skylight komt ook met Sense+-sensoren. Dankzij deze ingebouwde bewegings- en lichtsensoren wordt zowel beweging als omgevingslicht getecteerd. Met behulp van Nala, Nanoleaf’s nieuwe Automations Learning Assistant, kun je dan automatiseringen uitvoeren of scenes activeren.

Deze Nanoleaf Skylight-panelen werken met de Matter en werken hierdoor met bijna elk smarthome-protocol werken. Je kan de panelen ook dienst laten doen als Thread Border Router. Thread is een draadloos smarthomeprotocol dat door de Thread Group is opgezet. In deze organisatie zitten onder andere Google, Amazon, Apple, Eve en Nanoleaf. Thread is een meshnetwerk, vergelijkbaar met Zigbee en Z-Wave. Gebruik je de Skylight-panelen als Thread Border Router? Dan kunnen ze net als de andere slimme smarthome-producten in het meshnetwerk beter met elkaar communiceren.

Nanoleaf Skylight kopen

De lichtpanelen komen in het derde kwartaal van 2023 op de markt. Nanoleaf heeft nog geen prijzen bekend gemaakt.

Nanoleaf lanceert lichtpanelen voor het plafond

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk