Nieuwe Ring Battery Video Doorbell Plus gaat drie keer langer mee

Nieuwe Ring Battery Video Doorbell Plus gaat drie keer langer mee

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Ring voegt een nieuw model videodeurbel toe aan de batterijfamilie; de Ring Battery Video Doorbell Plus. Door meerdere energiebesparende functies gaat deze slimme deurbel veel langer mee en het apparaat herkent nu ook je pakketten.

Ring Battery Video Doorbell Plus

De nieuwe Ring Battery Video Doorbell Plus beschikt over gekleurd nachtzicht, 1536P HD-resolutie en een breder gezichtsveld van de camera dan de andere batterijdeurbellen, waardoor je helder zicht hebt op alles wat er bij de voordeur gebeurt.

Langere accuduur

De Ring Battery Video Doorbell Plus beschikt over een batterij met energiebesparende functies die resulteren in een langere levensduur, waardoor deze tot drie keer beter is dan de eerste Ring Video Doorbell. Instellingen zoals persoonsdetectie, bewegingszones en functies zoals geavanceerde bewegingsdetectie besparen stroom door alleen gebeurtenissen te detecteren die voor jou van belang zijn.

Gerelateerde artikelen

De functies van eerdere Ring-videodeurbellen zijn ook de nieuwste editie te vinden en het aanpassen aan persoonlijke voorkeuren blijft mogelijk. Zo is er met aanpasbare bewegingszones aan te geven waar het apparaat beweging detecteert en met privacyzones is het mogelijk om gebieden uit te sluiten van het gezichtsveld van de camera, voor een extra laag privacy. Met livebeeld en tweerichtingsspraak kan er in real time met mensen aan de deur gepraat worden. De Battery Video Doorbell Plus is ook te combineren met Alexa, zodat bezoekers te zien, te horen en te spreken zijn via Echo of Fire TV-apparaat.

Meer mogelijkheden

Met een Ring Protect-abonnement heb je toegang tot een groot aantal handige functies, waaronder Ring-meldingen met afbeelding, persoonsdetectie en pakketwaarschuwingen. Bij Ringmeldingen met afbeelding is er aan de hand van een foto pop-up op de telefoon precies te zien wat een melding heeft veroorzaakt. Met persoonsdetectie komen alleen meldingen binnen over bewegingen die door een persoon worden veroorzaakt. Met pakketwaarschuwingen is er een specifieke zone in te stellen, zoals de portiek of oprit, en wordt een melding verstuurd wanneer een pakket is gedetecteerd.

Beschikbaarheid 

De Battery Video Doorbell Plus is vanaf 13 april 2023 te koop op Ring.nl en Amazon voor € 179,99.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk