Philips Hue kan nu lampen synchroniseren met Samsung tv-app

Philips Hue kan nu lampen synchroniseren met Samsung tv-app

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Philips Hue lanceert een nieuwe app voor Samsung-tv's. Daarmee kunnen gebruiker lampen rondom de tv synchroniseren met wat er op het beeld wordt getoond. Het bedrijf lanceert ook nieuwe slimme lampen.

Philips Hue en Samsung-tv's

¨De Philips Hue Sync-app komt naar Samsung-televisies, dat maakt de fabrikant tijdens de CES-technologiebeurs in Las Vegas. Met Sync kan je de lampen in je woonkamer synchroniseren met de kleuren die op het scherm van je tv te zien zijn. Het werkt met alle content die op beeld verschijnt en dus ook met de bekende streamingapps. Gebruikers kunnen in de instellingen de lichtintensiteit aanpassen en er zijn speciale modi voor tijdens het gamen of tv-kijken.

Gerelateerde artikelen

De Philips Hue Sync TV-app is een rechtstreeks alternatief voor de Philips Hue Play HDMI-sychronisatiebox, dat is een aparte gadget waarmee je lampen met het beeld van elke televisie kan synchroniseren. Omdat de Philips Hue Sync TV-app de synchronisatiebox vervangt, is de app voor Samsung-tv's ook niet gratis gebruikers. Gebruikers betalen 129,99 euro voor de app.

Nieuwe lampen

Verder heeft Philips Hue nieuwe lampen aangekondigd. Er is een bijvoorbeeld een gekleurde wandlamp die zijn licht naar onder richt, de 'Philips Hue Redonate downward wall light'. Verder is de Tap Dial Switch-schakelaar nu ook verkrijgbaar met een ronde wandplaat en Philips Hue maakt bekend dat de Go-tafellamp te koop is vanaf 22 februari. De Go-tafellamp werkt op batterijen en ze is zowel voor binnen als buiten geschikt. Ze kan 6 tot 14 uur werken, afhankelijk van de gekozen helderheid. De lamp werd in juni 2022 aangekondigd.

Prijzen en beschikbaarheid

Heb jij een Samsung-tv in huis en overweeg jij om je slimme lampen te synchroniseren met de nieuwe app? Of vind je 129,99 euro toch veel geld voor een app, ook al vervangt ze een ander duurder product? Laat het ons weten in de reacties. Hieronder vind je een overzicht van alle producten, hun beschikbaarheid en prijzen.

  • Philips Hue Sync TV-app - vanaf 5 januari 2023 in de Samsung TV-app store - 129,99 euro
  • Philips Hue Resonate neerwaartse wandlamp - 24 januari 2023 - 119,99 euro
  • Philips Hue Tap-draaiknop met mini-houder - 14 maart 2023 - 49,99 euro
  • Philips Hue Go draagbare tafellamp - 21 februari 2023 - 159,99 euro

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk