Philips Hue lanceert moderne Lightguide-hanglampen

Philips Hue lanceert moderne Lightguide-hanglampen

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Er zijn nieuwe Philips Hue hanglampen aangekondigd. De Lightguide-serie heeft een modern design in drie verschillende vormen. Verder is de Filament-serie van lampen met gloeidraad uitgebreid en het merk brengt een gradient lightstrip uit voor pc-monitors. Dit zijn alle nieuwigheden.

Philips Hue Lightguide

Met zijn nieuwe serie van Lightguide-hanglampen gaat Philips Hue duidelijk voor een moderne stijl. Ze zijn verkrijgbaar in drie vormen - als grote bol, ovaal en driehoekig - en hebben een binnenbuis die het licht in elke kleur verspreidt, terwijl hun reflecterende, glanzende afwerking ze helderder laat schijnen. Het gaat dus om lampen met kleur die je kan gebruiken in combinatie met lichtscènes in de app.

Verder komt er een ook kleine uitbreiding van de Filament-serie. Die was al verkrijgbaar in verschillende vormen van E27-lampen en en de kleinere E14-kaarslampen. Die laatste is nu ook beschikbaar in Ambiance White, dat wil zeggen dat je verschillende tinten van wit licht kan toepassen.

Lichtstrip voor je monitor

Er is al langer de Play gradient lightstrip die we al op eerder hebben getest. Het bedrijf maakt nu bekend dat er een nieuwe lightstrip komt die speciaal is gemaakt voor het kleinere formaat van pc-monitors. De kleuren kunnen reageren op de content die je op het scherm afspeelt, en dat is leuk als je gamet of naar een serie kijkt.

Hij wordt geleverd met bevestigingsstukken die je zowel op gebogen als rechte monitors kan plaatsen. De strip komt in drie verschillende formaten: 24/27 inch, 32/34 inch en een langere strip die is ontworpen voor een opstelling met drie monitoren waarbij 24/27 inch schermen worden gebruikt.

Gemoedsrust met de Hue-app

Nieuw voor de Philips Hue-app is de aanwezigheidsautomatisering. Deze laat uitschijnen dat er altijd iemand thuis is en het schakelt jouw verlichting automatisch aan en uit op tijden dat je ze meestal gebruikt, en in de kamers die je selecteert. Je kan kiezen welke lampen je wil automatiseren en of je ze overdag continu wilt aan- of uitschakelen of alleen wanneer het buiten donker is.

Ten slotte maakt Philips Hue bekend dat de Philips Hue sync-app voor de HDMI Sync Box (via Andoridworld) wordt samengevoegd met de gewone Philips Hue-app. Recent kondigde Philips Hue nog de Perifo-lampen op rails aan en surround verlichting voor gamers.

Beschikbaarheid

Ontdek hier de beschikbaarheid van de nieuwe Hue-producten:

  • Philips Hue Lightguide-lampen (beschikbaar in Q4 2022) - 84,99 euro – 99,99 euro
  • Philips Hue Lightguide-hangsnoeren in zwart of wit (beschikbaar in Q4 2022) - 49,99 euro
  • Philips Hue White ambiance Filament kaarslampen (beschikbaar op 13 september) - 44,99 euro, 2-pack 64,99 euro
  • Philips Hue Play gradient lightstrip voor PC (beschikbaar op 13 september) - 24/27-inch monitor lightstrip 149,99 euro, 32/34-inch 169,99 euro, monitor lightstrip voor 3x 24/27-inch schermen 259,99 euro
  • Philips Hue Play gradient lightstrip voor PC starterkit (beschikbaar op 13 september) - 24/27-inch monitor lightstrip 199,99 euro, 32/34-inch 219,99 euro, 24/27-inch monitor lightstrip voor 3x 24/27-inch schermen 299.99 euro

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk