De nieuwe Ranvoo AICE 3 nekband is een slimme airco om je nek

De nieuwe Ranvoo AICE 3 nekband is een slimme airco om je nek

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het Chinese Ranvoo werkt aan een nieuwe slimme nekband die fungeert als mobiele airco. Je kan de gadget nu via crowdfundingsite Indiegogo bestellen, zodat je nog voor de zomer er cool bij loopt.

Ranvoo AICE 3 Smart Neck Air Conditioner

De Ranvoo AICE 3 is een nekband die je koel houdt tijdens hete zomerdagen of tijdens een zware training. De nekband kan op vier standen ingesteld worden, zodat voor elke gelegenheid het juiste coole briesje gekozen kan worden. Ranvoo heeft het koelen zelf verbeterd. Versie 3 kan namelijk koude lucht tot 10 graden in je nek blazen. Dat is 25% koeler ten opzichte van de voorgangers. Daarnaast kan de nekband je lichaam ook opwarmen via de 'warming mode'.

Het 360-graden-ontwerp maakt het mogelijk om naar boven en naar beneden te koelen. Volgens Ranvoo is deze nekairco zelfs voldoende om het hele lichaam af te koelen. Daarnaast kan de band in lengte worden versteld zodat het om iedere nek past.

De nieuwe Ranvoo AICE 3 nekband is een slimme airco om je nek

Automatische verkoeling

Handmatig de verkoeling aanpassen is niet nodig. Dankzij de zes ingebouwde sensoren die 80 keer er minuut de omgevingstemperatuur, lichaamstemperatuur en gezondheidsstatus controleren, regelt de Ranvoo AICE 3 dat helemaal zelf. Het koelen zal worden versneld als je aan het bootcampen bent, om vervolgens automatisch naar de energiebesparende stand te gaan als je klaar bent.

Wil je het apparaat handmatig bedienen? Dat kan via het 1,9 inch kleurendisplay of via de bijbehorende app.

De nieuwe Ranvoo AICE 3 nekband is een slimme airco om je nek

Bellen en muziek luisteren

Het blijft niet bij afkoelen. Dankzij bluetooth kan je met de nekband ook bellen of muziek luisteren. Je hebt dus geen Bluetooth-koptelefoon meer nodig.

  • Tot 10℃ koelen in 1s
  • Makkelijk in lengte verstelbaar
  • Accuduur van 12 uur  
  • In 2.5 uur volledig opgeladen
  • 1,9 inch kleurenscherm
  • Automatische verkoeling of bediening via app
De nieuwe Ranvoo AICE 3 nekband is een slimme airco om je nek

Gezondheid monitoren

De Ranvoo AICE 3 houdt ook je stappen, je hartslag, het zuurstofgehalte in je bloed en je lichaamstemperatuur bij. Al deze gegevens vind je in de app, zodat je deze later kunt raadplegen voor analyse.

De Ranvoo AICE AICE 3 kan je 12 uur vergezellen in ventilatormodus, 6 uur in koelmodus en 6,5 uur in verwarmingsmodus. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als de batterij plotseling leeg raakt. Daarnaast is de 7.000 mAh-accu binnen 2,5 uur weer volledig opgeladen.

Gerelateerde artikelen

Ranvoo AICE 3 kopen

Je kan de Ranvoo AICE 3 in de kleuren zwart of wit bestellen voor een Super Early Bird-prijs van 259 euro of een Early Bird-prijs van 294 euro.

  • Ranvoo AICE 3 - Indiegogo - 259 euro incl. verzending verwacht in mei 2023

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk