Ring Indoor Cam (tweede generatie) kopen: hier kan je terecht

Ring Indoor Cam (tweede generatie) kopen: hier kan je terecht

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

De Indoor Cam (tweede generatie) is de eerste beveiligingscamera van Ring die je met een speciaal privacycover kunt gebruiken. Deze camera ligt nu in de winkels en je leest hier wat de camera allemaal nog meer te bieden heeft.

Ring Indoor Cam (tweede generatie)

Ring introduceert een nieuwe camera voor in huis: de tweede generatie van de Indoor Cam. Het gaat over een compacte camera die je via een stekker van stroom voorziet. Hierdoor kan het apparaat volgens Ring overal in huis geplaatst worden en heeft het apparaat het ideale formaat om jouw huis in beeld te krijgen en hierdoor te beveiligen. Volgens het bedrijf is de camera tevens makkelijk te installeren.

Gerelateerde artikelen

Extra beveiliging

De nieuwe Indoor Camera biedt verder een nieuwe vorm van beveiliging. Het apparaat komt namelijk met een privacykap waarmee je video- en audio-opnamen kunt uitschakelen. In feite is dit een plastic cover die je over de camera kunt schuiven. Hieronder sommen we nog een aantal functionaliteiten van de camera voor je op:

  • 1080 HD-video
  • Real-time meldingen
  • Nachtzicht in kleur
  • Plug-in voeding (stopcontact)
  • Aanpasbare bewegings- en privacy zones (beheer wat de camera ziet of registreert en sluit gebieden die je niet gefilmd wil hebben uit).  
  • Livebeeld
  • Geavanceerde bewegingsdetectie 
  • Tweerichtingsspraak
  • Alexa's 'slimme' assistent 

Ring Indoor Camera kopen

De Ring Indoor Camera (tweede generatie) is vanaf nu te koop via de webshop van Ring. Eén camera koop je vanaf 59,99 euro. Het is ook mogelijk een 3-pack te kopen voor 139,99 euro. Er is ook een Alarm-beveiligingsset en die kost 249,99 euro. Deze set komt met een basisstation, contactsensor, signaalversterker, bewegingssensor, bedieningspaneel en de Indoor Camera (tweede generatie).

Gerelateerde artikelen

Het apparaat is gratis te gebruiken, maar je kunt ook een abonnement nemen op Ring Protect. Dit abonnement geeft je toegang tot persoonsherkenning, uitgebreide meldingen en de het opnemen en opslaan van beelden. Dit kost je wel 3,99 euro per maand.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk