Ring komt met nieuwe beveiligingscamera's en alarm noodknop

Ring komt met nieuwe beveiligingscamera's en alarm noodknop

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Ring, het bedrijf van Amazon dat bekend staat om hun slimme deurbellen en andere slimme huisbeveiliging, komt met drie nieuwe producten. In zijn line-up van beveiligingscamera's voegt het bedrijf namelijk drie nieuwe producten toe. Met de Spotlight Cam Pro, Spotlight Cam Plus en de Alarm Panic Button wil Ring je huis nog veiliger gaan make, dat zegt Ring in een persbericht. We sommen de nieuwe producten van Ring voor je op.

Alarm Panic Button

De Alarm Panic Button is een alarmknop die je kunt gebruiken in combinatie met de Ring Alarm-beveiligingsset. De knop geeft je een mogelijkheid om het Ring Alarmsysteem in één keer te laten activeren. Aan de hand van drie voorgeïnstalleerde situaties, algemeen gevaar, brand en medisch, kun je het alarm activeren en een contactpersoon op de hoogte stellen.

Om deze alarmknop te activeren moet je hem drie seconden indrukken, vervolgens gaat de sirene van het alarm af én wordt er dus een bericht gestuurd naar jouw ingestelde contactpersoon. De alarmknop is vanaf aankomende 2 november beschikbaar en zal 34,99 euro gaan kosten. De alarmknop werkt dus in samenwerking met de Ring Alarm-beveiligingsset en is niet los te gebruiken.

  • Ring Alarm Panic Button - 34,99 euro
Ring komt met nieuwe beveiligingscamera's en alarm noodknop

Spotlight Cam Plus

De Spotlight Cam Plus is de nieuwe Spotlight Cam van Ring. Volgens Ring heeft de camera ondersteuning voor 1080p HD-video, een beveiligingssirene, schijnwerpers en kan het nachtbeelden tonen in kleur. Verder kun je met de Cam Plus eigenlijk alles, wat je ook al met zijn voorganger kon. De Cam Plus heeft daarentegen een vernieuwd ontwerp en een dubbele voedingsoptie. Hierdoor kan je eenvoudiger schakelen tussen een batterijvoeding en/of een vaste aansluiting.

De Spotlight Cam Plus moet vanaf 26 oktober beschikbaar zijn. De batterij en plug-in-versie zijn verkrijgbaar voor een prijs van 199,99 euro. De bedrade versie en de Cam Plus Solar zijn straks verkrijgbaar voor een prijs van 229,99 euro. Deze laatste twee komen volgens Ring in de komende maanden beschikbaar.

  • Ring Spotlight Cam Plus (batterij) - 199,99 euro
  • Ring Spotlight Cam Plus (bedraad) - 229,99 euro

Spotlight Cam Pro

De Spotlight Cam Pro is, zoals de naam al een beetje doet vermoeden, de pro-versie van de Spotlight Cam Plus. Naast de hierboven genoemde functies heeft de Cam Pro namelijk ook 3D-bewegingsdetectie, geavanceerde bewegingsinstellingen en een functie om precies in kaart te brengen wanneer en waar er beweging heeft plaatsgevonden.

Daarnaast beschikt de Cam Pro over HDR beelden en Audio+. Met deze laatste genoemde zou je duidelijk(er) moeten horen wat er op een bepaald moment gezegd is. De Cam Pro is beschikbaar vanaf 26 oktober en is te bestellen in een batterij en plug-in-versie. Deze kost 229,99 euro. De bedrade- en solar-versie komen later op de markt voor een prijs van 249,99 euro.

  • Ring Spotlight Cam Pro - 229,99 euro
  • Ring Spotlight Cam Pro (bedraad/solar) - 249,99 euro
Ring komt met nieuwe beveiligingscamera's en alarm noodknop

3D-bewegingsdetectie op de Spotlight Cam Pro

Inbrekers afschrikken

Al deze producten van Ring zouden je huis dus (nog) veiliger kunnen maken. Mocht jij je huis nou veiliger willen en zoek je tips? Dan zie je hier op AW Smart op de juiste plek. Hieronder vind je bijvoorbeeld een artikel met tips waarmee je inbrekers kunt afschrikken, maar ook een artikel waar je zelf op moet letten met het plaatsten van slimme camera's.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk