Aanbieding: Ring Video Doorbell 3  voor 99,95 euro te koop op iBOOD

Aanbieding: Ring Video Doorbell 3 voor 99,95 euro te koop op iBOOD

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Wie nog op zoek is naar een videodeurbel moet eens kijken naar een tijdelijke aanbieding op iBOOD. Daar staat een refurbished versie van de Ring Video Doorbell 3 voor 99,95 euro te koop. De normale adviesprijs van de deurbel bedraagt 179 euro.

Ring Video Doorbell 3

De Ring Video Doorbell 3 laat je makkelijk communiceren met mensen aan de deur, terwijl de camera ook een oogje in het zeil kan houden. Zodra iemand aanbelt, krijg je een melding en kan je vanop afstand via je telefoon een gesprek voeren. De deurbel is namelijk met zowel een speaker als microfoon uitgerust.

De Video Doorbell 3 komt met bewegingsdetectie en je kan via de Ring-app instellen wanneer die werkt en in welke zone die actief is. Zodra er een persoon in beeld verschijnt en de detectie is ingeschakeld, maakt de Video Doorbell 3 video-opnames. Je ontvangt dan ook een melding op je telefoon zodat je de beelden kan bekijken. De deurbel filmt in een brede hoek en met een 1080p-resolutie.

De Ring Video Doorbell 3 is nu in een refurbished versie te koop op iBOOD, dat wil zeggen dat een tweedehands deurbel nieuwe onderdelen kreeg waar nodig, zodat hij als nieuw functioneert. Meer over refurbished producten en hun voor- en nadelen lees je in dit artikel (via Androidworld).

Ring Video Doorbell 3 kopen

De Ring Video Doorbell 3 is voor 99,95 euro te koop, terwijl de deurbel normaal een adviesprijs heeft van 179 euro.

  • Vanuit Nederland: Ring Video Doorbell 3iBOOD - 99,95 euro
  • Vanuit België: Ring Video Doorbell 3iBOOD - 99,95 euro

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk