Tado heeft 2 miljoen slimme thermostaten in Europa verkocht

Tado heeft 2 miljoen slimme thermostaten in Europa verkocht

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Tado heeft in Europa meer dan 2 miljoen slimme thermostaten verkocht. In de huidige situatie, waar energieprijzen nieuwe hoogten bereiken en gefrustreerde klanten te maken krijgen met stijgende verwarmingskosten, is het intelligent beheren van energie belangrijker dan ooit.

Mijlpaal voor Tado

Waar de eerste mijlpaal van 1 miljoen verkochte slimme thermostaten werd bereikt na de eerste zeven jaar van het bestaan van het bedrijf, verkocht Tado in slechts twee jaar tijd nog eens 1 miljoen slimme thermostaten, wat duidt op een snelle groei voor het bedrijf.

Tado heeft 2 miljoen slimme thermostaten in Europa verkocht
Tado Starterskit

Geld besparen

Technologieën zoals slimme thermostaten zijn een eenvoudige, betaalbare en langetermijnoplossing waarmee mensen gemiddeld 22 procent kunnen besparen op hun jaarlijkse energiekosten. Deze besparing kan dit jaar een redding zijn voor mensen die moeite hebben om hun rekeningen te betalen en hun huis warm te houden.

Daarnaast heeft het Nederlandse kabinet aangekondigd de energiebelastingen voor huishoudens dit jaar eenmalig te verlagen. Zo compenseert het kabinet voor een deel de hogere energieprijzen. Voor een huishouden met een gemiddeld verbruik kunnen deze maatregelen op jaarbasis samen ongeveer €422,- minder energiebelasting betekenen op de energierekening.² Dit biedt huiseigenaren de kans om te investeren in goedkope energie-efficiëntiemaatregelen voor hun huis, om toekomstige energiekosten te compenseren. De slimme thermostaten van tado° worden verkocht vanaf €219,99 en bieden huiseigenaren een manier om te investeren in energie-efficiëntie en hun rekeningen te verlagen.

Bovendien besparen ze niet alleen geld, maar verkleinen ze ook hun ecologische voetafdruk zonder in te leveren op comfort

Compatibel met 18.000 verwarmingssystemen

De slimme thermostaten van Tado zijn te plaatsen in meer dan 95% van alle Europese huizen en werken met 18.000 verwarmingssystemen van meer dan 900 fabrikanten. Dankzij een instructie in de app kunnen gebruikers de slimme thermostaten eenvoudig zelf installeren.

Wil jij ook aan de slag met een slimme thermostaat van Tado? De Tado Slimme Thermostaat V3+ is nu in de aanbieding bij Bol.com. De set kost er nu 149 euro in plaats van 178 euro.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk