Verbind nu Enphase en SMA omvormers met de HomeWizard-app

Verbind nu Enphase en SMA omvormers met de HomeWizard-app

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Goed nieuws! Je kunt nu ook Enphase- en SMA-omvormers koppelen aan de HomeWizard-app. In dit artikel ontdek je hoe je Enphase- en SMA-omvormers kunt koppelen aan de app en hoe je inzicht krijgt in je energieverbruik en opwekking door zonnepanelen.

Nieuwe koppelingen beschikbaar: Enphase en SMA omvormers

Na het lanceren van de koppelingen met SolarEdge, Growatt en GoodWe heeft HomeWizard geluisterd naar feedback van gebruikers die massaal vroegen naar meer koppelingen met omvormers. Daarom voegt het bedrijf nu de Enphase- en SMA-omvormers toe aan zijn app.

Met deze nieuwe koppelingen krijg eigenaren van deze omvormers niet alleen inzicht in hun directe zonne-energieverbruik, maar ook een handige grafiek met het bruto stroomverbruik en de opwekking van hun zonnepanelen. Zo hebben ze al hun energieverbruiks- en opwekgegevens overzichtelijk in één app op de telefoon.

HomeWizard onderzoekt momenteel de mogelijkheden voor koppelingen met Huawei, Solis en Solax. Ze kunnen helaas geen beloftes doen over de daadwerkelijke komst van deze koppelingen.

Gerelateerde artikelen

Eenvoudige stappen om je omvormer te koppelen

Verbind vandaag nog je omvormers met een Energy+ abonnement. HomeWizard Energy+ kost €0,99 per maand en je kan het abonnement in de HomeWizard Energy-app of via de HomeWizard-website afsluiten.

Verbinden doe je eenvoudig in de HomeWizard Energy-app. Ga naar Instellingen -> Meters -> Nieuw apparaat toevoegen en vul je gegevens in. Een uitgebreide uitleg over hoe je de koppeling met je zonnepanelen op, vind je hier.

Omvormers van Enphase, SolarEdge en SMA

Omvormers van Enphase, SolarEdge en SMA

Gemakkelijk koppelen van SolarEdge-omvormers

Heb je een SolarEdge-omvormer en had je moeite met het instellen van de API key? HomeWizard heeft het nu veel eenvoudiger gemaakt om je SolarEdge-omvormer te koppelen. Je kunt nu gewoon je login gebruiken.

Liever real-time data?

Heb je een ander merk dan SolarEdge, Growatt, GoodWe, SMA of Enphase? Of wil je graag real-time data? Dan is de kWh Meter de ideale keuze! In vergelijking met omvormerkoppelingen biedt de kWh Meter nog nauwkeurigere informatie. Terwijl de koppelingen slechts eens per 15 minuten data ophalen bij je omvormer, meet de kWh Meter direct in je meterkast de stroom die wordt verbruikt. Bovendien kun je met een kWh Meter de grafieken voor opwek en bruto stroomverbruik bekijken in het 'nu' overzicht.

  • Een overzicht van alle HomeWizard Energy-producten vind je hier
Binnen enkele minuten inzicht in gas-, stroom- en waterverbruik
Binnen enkele minuten inzicht in gas-, stroom- en waterverbruik
Binnen enkele minuten inzicht in gas-, stroom- en waterverbruik

Binnen enkele minuten inzicht in gas-, stroom- en waterverbruik

Met dit startpakket heb je binnen enkele minuten inzicht in gas-, stroom- en waterverbruik én een slimme stekker om per apparaat te meten.

Van € 113,85 voor maar € 99,95

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk