WiZ lanceert nieuwe slimme verlichting voor binnen en buiten

WiZ lanceert nieuwe slimme verlichting voor binnen en buiten

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

WiZ kondigt nieuwe slimme verlichtingsproducten aan, waaronder plafondarmaturen, lichtstrips, filamentlampen en buitenverlichting. Dit zijn alle nieuwe producten van WiZ.

 • Maak kennis met de eerste WiZ full-color dimbare LED-filamentlampen met de vintage look van een gloeilamp
 • Geef je verlichting zelf vorm met de buigbare WiZ Neon flex lichtstrip, waarmee je vormen kan creëren die passen bij je interieur
 • Breid je tuinverlichting verder uit met de eerste WiZ tuinpaal: de ELPAS Bollard

1. Buigbare lichtstrip: WiZ Neon flex 

Laat je creativiteit de vrije loop met de buigbare WiZ Neon flex lichtstrip. Deze flexibele lichtstrip stelt je in staat om prachtige vormen te creëren die passen bij je persoonlijkheid en interieur. Met een lengte van 3 meter en 16 miljoen kleuren en lichtscènes om uit te kiezen, kun je een uniek lichtdecor ontwerpen. Eenvoudig te installeren aan de muur met bijgeleverde bevestigingsbeugels, is deze lichtstrip de perfecte sfeermaker voor elke gelegenheid.

 • Neon flex lichtstrip: 99,99 euro

2. WiZ filamentlampen en plafondarmatuur

Voeg een vleugje vintage toe aan je interieur met de eerste WiZ full color dimbare filamentlampen. Deze ledlampen hebben de vintage look van een gloeilamp en kunnen elke ruimte transformeren. Geniet van de levendige kleuren en de perfecte tinten wit licht die je kunt aanpassen aan je stemming. Kies uit drie verschillende vormen (peervorm, een edison of een globe) en bedien de lampen met de WiZ-app, WiZ-afstandsbediening of je stem.

 • Full color filamentlamp - standaard peervorm: 29,99 
 • Full color filamentlamp - Edison: 32,99 euro
 • Full color filamentlamp - Globe: 34,99 euro

Dankzij het strakke ontwerp van de SuperSlim WiZ plafondarmatuur kun je een moderne en stijlvolle sfeer creëren in elke ruimte. Het slanke profiel zorgt ervoor dat de armatuur niet dominant aanwezig is, maar juist subtiel opgaat in de omgeving. Of je nu een minimalistisch interieur hebt of een meer traditionele inrichting, deze armatuur met keuze uit 16 miljoen kleuren past overal.

 • SuperSlim plafondarmatuur 22W: 129,99 euro
 • SuperSlim plafondarmatuur 32W: 169,99 euro

3. Tuinverlichting: WiZ ELPAS Bollard

Creëer een kleurrijke ambiance in je tuin met de eerste WiZ tuinpaal: de ELPAS Bollard. Deze moderne tuinpaal voegt fantastische kleuren toe aan je buitenruimte en is weerbestendig. Met eenvoudige installatie en talloze dynamische lichtscènes kun je je tuin opfleuren en genieten van miljoenen kleuren. Voeg deze tuinpaal toe aan het complete WiZ-buitenassortiment, inclusief lichtsnoeren, grondspots en wandlampen, om je buitenruimte te transformeren.

 • ELPAS tuinpaal (starter kit): 144,99 euro
 • ELPAS tuinpaal (uitbreidingset): 114,99 euro

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk