WiZ stelt serie voordelige slimme lampen voor en vernieuwde app

WiZ stelt serie voordelige slimme lampen voor en vernieuwde app

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

WiZ heeft zijn nieuwe aanbod van slimme lampen aangekondigd. Dat gaat van een draagbare lamp tot een vloerlamp en een lichtsnoer voor buiten. De app is ook vernieuwd. WiZ maakt net als Philips Hue deel uit van het moederbedrijf Signify, maar de producten zijn doorgaans voordeliger.

Draagbare lamp en vloerlamp

Allereerst is der de 'Mobiele draagbare lamp op batterijen'. Die heeft een handvat en grip waarmee je ze overal mee naartoe kan nemen. Ze kan volgens WiZ op elke plek binnen of buiten het huis sfeervol verlichten met kleuren, en de mobiele draagbare lamp heeft een ontwerp met twee zones dat een geleidelijk kleurverloop creëert met dynamische lichtmodi. Naast de slimme bediening met app of stem, beschikt de lamp over een touchscreen voor snelle bediening.

De 'Pole vloerlamp' plaats je rechtop in een hoek en ze zorgt voor de gewenste sfeer dankzij een ontwerp met twee lichtzones. Er is ook een andere gebruiksmogelijkheid. Verwijder de voet en plaats de lamp horizontaal onder jouw stoel of achter de TV voor tijdens een filmavond.

Plafondlamp, tafellamp en lichtsnoer

Een andere toevoeging aan de familie van WiZ tafel- en vloerlampen is de Bar Linear Light. Deze slanke staaf verspreidt kleuren en is makkelijk in te passen in kleine ruimtes. Je kan de lamp op een van de zijkanten kantelen om de lichthoek aan te passen.

Verder is er ook de 'Panel Ceiling', een plafondlamp met warm en koud licht dat je kan gebruiken in de badkamer of slaapkamer. WiZ heeft voor buiten zijn 'Multicolor String Light' aangekondigd: een gekleurd lichtsnoer dat weersbestendig is en bestaat uit 12 lampen.

Nieuwe WiZ-app

Wiz heeft verder ook zijn app volledig vernieuwd. De WiZ-app V2 is volgens het merk ontworpen voor meer controle en om acties zo eenvoudig mogelijk te maken: minder tikken om de gewenste actie te bereiken, minder visuele ruis en vlottere interacties.

Je kan in de app nu zelf lichtscènes creëren en er zijn nog meer nieuwe functies. Eén ervan is SpaceSense, en die bespreken we in dit artikel. Met deze technologie gaan lampen volledig automatisch aan en uit als je door kamers van je huis loopt.

Prijzen en beschikbaarheid

Je kan de prijzen van de nieuwe lampen hieronder ontdekken:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk