Xiaomi Electric Scooter 4 Pro officieel: krachtigste Xiaomi-step tot nu toe

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro officieel: krachtigste Xiaomi-step tot nu toe

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Xiaomi heeft een nieuwe elektrische step aangekondigd. Deze heet voluit Xiaomi Electric Scooter 4 Pro en krijgt een adviesprijs van 799 euro.

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro specificaties

De Xiaomi Electric Scooter 4 Pro behaalt met de 700W motor een snelheid van 25 km/u. Dankzij de accucapaciteit van 12.400 mAh is de e-step in staat om afstanden tot 45 km af te leggen. Ook worden hellingen tot 20% met gemak beklommen, aldus Xiaomi.

Xiaomi geeft aan dat de behuizing van de Xiaomi Electric Scooter 4 Pro gemaakt is van luchtvaartkwaliteit aluminium. Hierdoor is de step erg licht (16.5 kg), maar ook sterk en corrosiebestendig.

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro officieel: krachtigste Xiaomi-step tot nu toe

De step beschikt over 10-inch tubeless zelfdichtende banden. Dankzij de Xiaomi DuraGel kun je langdurig over ruwe wegen rijden zonder rekening te hoeven houden met een lekke band. Het grotere formaat ondersteunt meer gewicht en verbetert het stacomfort. Bovendien zorgen de nieuw toegevoegde magnetische oplaadpoort en deksel ervoor dat de oplader veilig is wanneer deze is aangesloten.

Xiaomi wil dat gebruikers met deze step veilig aan het verkeer kunnen deelnemen. Zo hebben gebruikers toegang tot zowel snelheid als veiligheid met eABS aan de voorzijde en dual-pad schijfremsysteem aan de achterzijde. De verbeterde gebruikersinterface op het dashboard moet ervoor zorgen dat je niet afgeleid wordt.

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro kopen

De Xiaomi Electric Scooter 4 Pro is beschikbaar vanaf eind augustus voor een adviesprijs van 799 euro.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk