Slimme deursloten

Lees al het laatste nieuws over Slimme deursloten

Slimme deursloten maken je sleutels overbodig. Wat zijn smart locks? Wat kun je met een slim deurslot? Wat zijn de beste slimme deursloten? AWSmart geeft antwoord op al je vragen.

Wat is een slim deurslot?

Met een slim deurslot (ook wel elektrisch deurslot of smart lock) kan je de voordeur openen zonder dat je sleutels daarvoor nodig hebt. 

Wat kan een slim deurslot?

Met een slim deurslot gebruik je je smartphone of een ander accessoire om de deur te openen. Er zijn ook slimme sloten die de deur voor je openen via een aanraking. Andere slimme deursloten gaan, als je in de buurt van het slot bent, automatisch open dankzij geofencing. Niet alleen jij maar ook je gezingsleden, de schoonmaakster of babysitter kun je toegang geven tot je huis via zo'n slim slot. Daarnaast kan je in veel gevallen vanaf afstand de deur voor iemand openen. Dat is voornamelijk handig in combinatie met een slimme deurbel.

Hoe werkt een slim deurslot?

Het is van belang dat je, voordat je een slim deurslot koopt, weet wat voor een type slot er op je voordeur zit. In de meeste Nederlandse woningen zijn er cilindersloten, 3-puntssloten en oplegsloten te vinden, en veel slimme sloten passen alleen op een cilinderslot of 3-puntsslot.

Wat is het beste slimme deurslot?

Slimme deursloten

Nuki Smart Lock

Dit vind je misschien ook leuk