Eufy Video Doorbell Dual heeft 2 camera’s maar wat heb je daaraan?

Eufy Video Doorbell Dual heeft 2 camera’s maar wat heb je daaraan?

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Thuisblijven voor je pakketje is met de Eufy Video Doorbell Dual definitief verleden tijd. Met deze slimme videodeurbel heb je namelijk 24/7 zicht op jouw pakketjes. Zo werkt de slimme deurbel van Eufy.

Eufy Video Doorbell Dual kopen

Nu

De Eufy Video Doorbell Dual is een nieuwe videodeurbel met maar liefst twee camera’s. Naast de 2K-camera voor een volledig beeld van de bezoeker, heeft de deurbel ook een tweede 1080p-camera die naar beneden is gericht om geleverde pakketten in de gaten te houden. Zo haalt de duerbel zogenaamde 'blinde vlekken' weg en heb je optimaal zicht op de bezorger en de pakketten. De Eufy Video Doorbell Dual is vanaf vandaag verkrijgbaar bij Coolblue voor € 249,-.

Eufy Video Doorbell Dual heeft 2 camera’s maar wat heb je daaraan?
De Eufy Video Doorbell Dual heeft twee camera's

Pakketje geleverd? Dan krijg je een melding

Wanneer het pakket afgeleverd wordt, ontvang je een melding dat het pakket voor de deur ligt en een of meerdere herinneringen om het pakket op te halen. Zo vergeet je het pakje nooit meer op te halen. Om te zorgen dat ongenodigde bezoekers jouw pakket niet meenemen, ontvang je een melding wanneer iemand het pakket nadert en kun je via de speaker met hen communiceren.

Ongewenste gast krijgen een waarschuwing

De Eufy Video Doorbell Dual heeft ook twee sensoren om personen te herkennen en te identificeren. Dankzij kunstmatige intelligentie kunnen familie en vrienden herkend worden en kun je ervoor kiezen om alleen meldingen te ontvangen wanneer het gaat om onbekenden. De radar kan door middel van afstand en invalshoek beoordelen of iemand rond aan het hangen is bij de woning en, indien nodig, de ongewenste gast een waarschuwing sturen.

Een uitdaging bij het gebruik van meerdere beveiligingscamera's, is dat je tientallen video's moet bekijken om een specifieke gebeurtenis te vinden. De vernieuwde app van Eufy Security lost dit probleem op door dagelijks een beveiligingsrapport te delen dat vastgelegde video's per dag of uur kan weergeven. Bovendien kunnen gebruikers video's sorteren op tijdstip of het type gebeurtenis, zoals ‘persoon’ of ‘pakket’.

Eufy Video Doorbell Dual heeft 2 camera’s maar wat heb je daaraan?

Videobeelden gratis opslaan 

De meegeleverde HomeBase heeft ingebouwde opslag van 16 GB. Hierdoor heb je geen abonnement nodig om de opnames terug te kijken. De Eufy Video Doorbell Dual is vanaf vandaag verkrijgbaar bij Coolblue voor € 249,-.

Specificaties

Eufy Video Doorbell Dual
Camera 1 2K-camera met HDR en een gezichtsveld van 160 graden
Camera 2 1080p neerwaarts gerichte camera 
Montage Dankzij de oplaadbare batterij is de deurbel zowel op de bestaande bedrading als draadloos te installeren.
Accuduur De deurbel gaat tot 6 maanden mee na één keer opladen
Slimme assistenten Werkt met Google Assistant en Amazon Alexa
Mensen herkennen De deurbel onderscheid tussen familie, vrienden en onbekenden
Slimme meldingen Delivery Guard-technologie beschermt pakketten door middel van meldingen bij bezorging en waarschuwt gebruikers als iemand het pakket nadert

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk