Zo werkt de Eufy Video Doorbell Dual met twee camera's (videoreview)

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Onze redacteur Dim heeft de Eufy Video Doorbell Dual geïnstalleerd en grondig getest. In deze videoreview legt hij uit wat je kan verwachten van een videodeurbel met maar liefst twee camera's.

Eufy Video Doorbell Dual

Dim werkt zelf al vier jaar met een Ring-deurbel en is dus gewend om één beeld te zien. Hoe zit dat als je van maar liefst twee camera's gebruik kunt maken? Het kan met de Eufy Video Doorbell Dual. Erg handig als er een pakjesbezorger is die een pakket op de grond achterlaat of wanneer een geheime aanbidder met Valentijn iets bij je deur zet. Wil iemand je doosje bonbons of andere pakje stelen, dan ontvang je een waarschuwing op je telefoon dankzij de Delivery Guard. Ook handig: de deurbel kan herkennen wie er voor de deur staat.

In de videoreview van de nieuwe Eufy Video Doorbell Dual vertelt Dim onder andere over de installatie, het instellen via de app en de uiteindelijke ervaringen die hij met deze deurbel had. Eén groot pluspunt aan deze deurbel van Eufy kunnen vast verklappen: je kunt videobeelden lokaal opslaan, waardoor de cloud niet nodig is. Zo blijf je eigenaar van je beelden en is het bovendien niet nodig om een maandelijks abonnement af te sluiten voor de opslag. Dat scheelt een heleboel geld, al is deze slimme deurbel in aanschaf wel iets duurder dan sommige concurrenten. Aan de andere kant krijg je daar wel twee camera's voor in plaats van één.

De Eufy Video Doorbell Dual kost 249 euro en wordt geleverd met de HomeBase 2. Hij is vanaf nu te koop in Nederland en België.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk