Ring Noodknop kopen: 3 dingen die je moet weten

Ring Noodknop kopen: 3 dingen die je moet weten

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Is er brand in huis, ben je gevallen of is er ander gevaar? Je kunt de Ring Noodknop inschakelen. Op die manier kun je anderen in huis of contactpersonen binnen je Ring-systeem op de hoogte stellen, zodat zij een kijkje kunnen nemen of de hulpdiensten kunnen inschakelen. Maar, voegt zo’n Ring Noodknop echt iets toe? Dit zijn drie dingen die je moet weten voordat je dit apparaat koopt.

Je moet hem 3 seconden ingedrukt houden

De Ring Noodknop bestaat uit een vrij grote knop met daarbovenop een plastic dekseltje, zodat je hem niet steeds indrukt. Wat daarbij een opvallende keuze is, dat is dat je de knop maar liefst drie seconden moet indrukken. Daar heb je in een noodgeval niet altijd tijd of mogelijkheid toe. Zeker omdat er al een plastic kapje opzit, lijkt het bovendien wat overbodig om als ‘veiligheid’ in te bouwen dat je hem drie seconden moet indrukken. Maar goed, mocht je hem kopen, houd er dan dus rekening mee dat je hem drie seconden moet indrukken.

Ring Noodknop kopen: 3 dingen die je moet weten

Hij werkt niet zonder Ring Alarm

Ring Noodknop is echt een uitbreiding op je Ring-alarmsysteem. Je kunt hem niet installeren als je Alarm niet hebt. Het Ring-systeem is vrij uitgebreid en komt onder andere met een basisstation, bedieningspaneel, contactsensor, bewegingsdetector en signaalversterker. Het is dus vrij uitgebreid en helpt jou en mensen om je heen alert te maken dat er ongenodigde gasten in huis zijn. Daar betaal je echter wel 250 euro voor, bovenop de 35 euro die Ring Alarm kost.

Ring Noodknop kopen: 3 dingen die je moet weten

Je hebt er meer aan met Ring Protect Plus

Nu heb je voor het goed kunnen gebruiken van Ring-producten altijd wel een abonnement nodig, maar je haalt pas echt veel uit de Ring Noodknop als je een Ring Protect Plus-abonnement hebt. Ook het Ring Alarm is beter met Ring Protect Plus, omdat noodcontacten een bericht kunnen krijgen wanneer het alarm afgaat. Zelfs als de wifi wegvalt, dan is het alarm met je telefoonnetwerk nog online. In het geval van de Ring Noodknop kun je met een Protect Plus-abonnement geassisteerde bewaking krijgen, waarmee automatisch drie contactpersonen worden gebeld als je op de noodknop duwt.

Gerelateerde artikelen

Ring Noodknop kopen: 3 dingen die je moet weten

Ring Noodknop kopen

Het klinkt alsof er veel mitsen en maren zijn, maar we denken dat zeker mensen van wie de wat ouder wordende ouders nog apart wonen mogelijk gerustgestelder zijn wanneer er een Noodknop in de buurt is. We kunnen ons voorstellen dat wanneer een oudere is gevallen, zo’n noodknop enorm belangrijk kan zijn. Het is dan ook aan te raden om hem niet ergens op te plakken, maar hem in een broekzak te bewaren. Bespreek eerst wel goed met je ouders wat dit Ring-systeem qua werking doet en welke invloed dit heeft op hun privacy.

Ring Noodknop is te koop voor 34,99 euro.

Hier kun je de Ring Noodknop kopen
Hier kun je de Ring Noodknop kopen
Hier kun je de Ring Noodknop kopen

Hier kun je de Ring Noodknop kopen

Ben je in gevaar, door brand in je huis of een ongeval? Dan kun je met de Ring Noodknop direct hulp inschakelen. Met een enkele druk op de knop kun je anderen in huis of contactpersonen binnen je Ring-systeem op de hoogte stellen.

€ 34,99

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk