De Roomba j7+ is een zelflegende robotstofzuiger met wifi

De Roomba j7+ is een zelflegende robotstofzuiger met wifi

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Roomba j7+ is een ontzettend handige hulp in huis. Deze robotstofzuiger is namelijk zo ontworpen dat hij perfect in je huishouden past. Hoe dat precies werkt, zie je in deze video.

Roomba j7+ wordt steeds slimmer 

De j7+ beschikt over een systeem dat iRobot Genius 3.0 heet, aangevuld door PrecisionVision Navigation. Daardoor wordt de stofzuiger slimmer na elk gebruik. De robot leert de beste manier om zich door je huis te bewegen en onthoudt specifieke kamers en meubels, om zo schoon te kunnen maken waar dat het hardst nodig is. Daarnaast kan de stofzuiger automatisch starten met schoonmaken als je van huis gaat, en stopt als je terugkomt. De Roomba j7+ neemt de tijd om je schoonmaakvoorkeuren en -regels te leren kennen, vraagt om en reageert op feedback, en onthoudt die feedback voor toekomstige poetsbeurten.

De Roomba j7+ is een zelflegende robotstofzuiger met wifi

Roomba j7+ herkent poep

Bovendien herkent en ontwijkt de robostofzuiger snoeren en uitwerpselen van huisdieren, zodat je zeker weet dat de schoonmaaktaak goed wordt uitgevoerd. Dankzij de Pet Owner Official Promise (P.O.O.P.) vervangt iRobot elke Roomba j7+ die vaste uitwerpselen van huisdieren niet uit de weg gaat.

Video

In de video van Dimitry kom je nog meer te weten over de Roomba j7+. Bekijk de video hieronder.

Specificaties 

  • 1 Roomba j7 robotstofzuiger
  • Clean Base automatische vuilafvoer 
  • Netsnoer
  • 2 AllergenLock-stofzakken
  • 1 extra filter
  • 1 extra borsteltje voor randen en hoeken

Roomba j7+ kopen

Roomba j7+ kopen
Roomba j7+ kopen
Roomba j7+ kopen

Roomba j7+ kopen

De Roomba j7+ is een robotstofzuiger met wifi-verbinding die obstakels zoals huisdierongelukjes en netsnoeren identificeert en vermijdt om de hele schoonmaakklus gedaan te krijgen.

€ 949

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk