Maak elk gordijn slim met Slide: 6 dingen die je moet weten

Maak elk gordijn slim met Slide: 6 dingen die je moet weten

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Met Slide kun je van bijna elk gordijn een slim gordijn maken. Wil jij je gordijnen ook upgraden met Slide? Dit zijn 5 dingen die je moet weten.

1. Wie of wat is Slide?

Slide is gemaakt door Innovation in Motion, gevestigd in Amsterdam. De mensen van dit bedrijf bedenken producten die het dagelijks leven thuis moeten vereenvoudigen. Zodat jij 'dungeons and dragons kan spelen met je vrienden'.

Maak elk gordijn slim met Slide: 6 dingen die je moet weten

Zij hebben Slide ontwikkeld. Dit is een systeem met een bijbehorende app waarmee je je gordijnen kunt bedienen. Je ziet hieronder het gehele systeem in de verpakking. De installatie is volgens Slide erg eenvoudig met behulp van de Slide-app. Er is ook een installatieservice die je voor ongeveer 60 euro uit de brand helpen.

Maak elk gordijn slim met Slide: 6 dingen die je moet weten

2. Wat zijn de voordelen van Slide?

Inbraakpreventie

Met het Slide-systeem kun je je gordijnen overal ter wereld bedienen. Niemand hoeft te weten dat je van huis bent. Slide komt ook met een speciale Vakantiemodus. Hiermee kun je een tijdsinterval instellen waarbinnen Slide je gordijnen moet bewegen. Zo sluiten ze elke dag op een iets andere tijd. Een soort van inbraakpreventie dus.

Energie besparen

Wist je dat je met goede raambekleding die je dichtdoet zodra het donker wordt geld kunt besparen? Volgens Milieucentraal kan je in een vrijstaand huis tot wel 270 m3 gas per jaar besparen. Dat is € 270 per jaar. Als de verwarming minder hard hoeft te branden, bespaar je niet alleen geld, maar ook uitstoot van CO2. Goed voor de portemonnee en het milieu.

Slimme functies

Slide kan je daar dus bij helpen, en ook bij het wakker worden. In de app kun je onder andere kiezen voor de optie 'Wakker worden met natuurlijk licht'. Er zijn nog veel meer mogelijkheden met de Slide-app voor Android en iOS:

  • Vakantiemodus met random intervaltijden
  • Wakker worden met natuurlijk licht
  • Kies een specifieke tijd / timer
  • Tijd voor zonsopgang / zonsondergang
  • Super langzaam of snel met Speedcontrol
  • Klein rukje aan het gordijn met Touch&Go
Maak elk gordijn slim met Slide: 6 dingen die je moet weten

3. Op welke gordijnen past Slide?

Slide werkt op alle rechte rails, tot zes meter. Eén Slide kan enkele of een dubbele gordijnen bedienen, zolang deze maar even breed zijn. Je kan Slide gratis 30 dagen uitproberen om het zeker te weten.

4. Met welke smarthomeplatformen werkt Slide?

Slide werkt met verschillenden smarthomesystemen zoals Homey, Works with Google Assistent, Domoticz, Home Assistant, Open Cloud API, Pimatic en Homebridge. Je kan dus de app gebruiken voor de bediening van je gordijnen maar ook de Google Assistent.

Gerelateerde artikelen

5. Is de installatie van Slide ingewikkeld?

De installatie van de Slide is eenvoudig. De app leidt je door het hele installatieproces met video's voor elke stap. Nog een voordeel: er komt geen boor of gereedschap aan te pas.

6. Wat kost Slide?

Slide is een compleet systeem en is in bundels beschikbaar.

Hoeveelheid Prijs Korting
1 stuks € 349
2 stuks € 314 -10%
3 stuks € 297 -15%
4 stuks € 279 -20%
Slide kopen
Slide kopen
Slide kopen

Slide kopen

Slide is dé upgrade voor jouw gordijnen. Met dit systeem kun je van bijna elk gordijn een slim gordijn maken. Gebruik de Slide-app voor al je favoriete features, of gebruik gewoon je stem met Google Assistent.

Vanaf €349,-

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk