Dit smarthome-apparaat is ontworpen om de bovenbuurvrouw te pesten

Dit smarthome-apparaat is ontworpen om de bovenbuurvrouw te pesten

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Een pestkop op de sociale nieuwssite Reddit heeft een smarthome-apparaat gebouwd, alleen om de buren het bloed van onder de nagels te halen. Met een "Hey Google"-commando simuleer je vervelend geluid op de muur of aan het plafond... Wanneer je maar wil. Zo werkt het.

De 'TallyWhacker'

Ben je geen al te beste vrienden met de buren heb je volop onderhuidse spanningen die je op een slimme, bevredigende maar ietwat gekke manier wil kwijtraken? Bouw dan een smarthome-apparaat dat werkt met de Google Assistent, enkel en alleen om je buren af en toe flink te irriteren wanneer je er zin in hebt.

Dat is precies wat een gebruiker op Reddit deed met zijn uitvinding: 'de TallyWhacker'. Het betreft een apparaat dat aan de hand van een "Hey Google"-commando vervelende geluiden op commando maakt. De TallyWhacker bestaat uit een mechanische arm dat over een metalen veer strijkt die vervolgens luid heen en weer gaat wiebelen tegen het plafond of de muur. Dankzij een microcontroller werkt hij met commando's die je geeft aan de Google Assistent.

Maar dat is nog niet alles, want de maker van deze uitvinding heeft zelfs zo'n kwade ziel dat het apparaat speciaal is geprogrammeerd om op willekeurige momenten te handelen. De mechanische arm neemt telkens pauzes van 5 tot 30 seconden alvorens opnieuw over de veer te strijken. Telkens wanneer je buur een gebed prevelt met de wens dat het kabaal eindelijk voorbij is, komt het gewoon weer teug op een een onverwacht moment. In de tussentijd verlaat jij ongezien het huis om even een luchtje te scheppen of gauw boodschappen te doen, als je het echt zo ver wil drijven.

Maak zelf een TallyWhacker

De TallyWhacker heeft zelfs een knappe behuizing om de mechaniek ervan te verbergen zodat hij helemaal op de achtergrond verdwijnt in je mooie interieur. Wil jij zelf ook zo graag de pestkop uithangen, dan kan dat. De code en instructies voor het instellen van de microcontroller kan je gewoon hier terugvinden. Veel plezier, jij slecht karakter.

Ga jij een TallyWhacker maken? Heb jij ooit een slim apparaat gebouwd om de buren het leven zuur te maken? Biecht het op in de reacties.

Dit smarthome-apparaat is ontworpen om de bovenbuurvrouw te pesten
Het vernuftige apparaat heeft zelfs een mooie egale behuizing met een eigen logo

Tips & guides

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk