Teufel MOTIV GO VOICE kopen: 3 dingen die je moet weten

Teufel MOTIV GO VOICE kopen: 3 dingen die je moet weten

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het Duitse Teufel heeft de MOTIV GO VOICE aangekondigd, een slimme speaker met Google Assistent. Dit heeft de slimme speaker in huis.

1. Supergeluid voor binnen en buiten

De Teufel MOTIV GO VOICE is een wifispeaker en bluetoothspeaker. Je kan hem dus makkelijk meenemen naar buiten en via de bluetoothverbinding met je telefoon muziek afspelen. Teufel heeft de speaker voorzien van twee fullrange drivers met volledig bereik en twee passieve basmembranen. De ingebouwde accu is goed voor een speelduur tot 15 uur. De MOTIV GO VOICE heeft verder een bedieningspaneel met leds voor de weergave van de draadloze signaalsterkte en het laadniveau van de accu. Er is ook een schuifregelaar waarmee je de microfoons kunt uitschakelen. Het volume en de muziekweergave kunnen met de knoppen aan de bovenkant worden bediend.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

Teufel MOTIV GO VOICE kopen: 3 dingen die je moet weten

2. Google Assistent en Chromecast

Je kan ook de Google Assistent vragen om een muzieknummer of afspeellijst via bijvoorbeeld Spotify af te spelen op de speaker. Het slimme hulpje van Google kan natuurlijk veel meer. Vraag de assistent om het weerbericht, de lokale tijd of je agenda voor de dag. Je kan ook je Philips Hue-smartlampen inschakelen of de ideale kamertemperatuur instellen op je slimme thermostaat. En dankzij Chromecast-ondersteuning kun je muziek en podcast ook eenvoudig streamen naar de MOTIV GO VOICE. Het instellen van de speaker doe je via de Google Home-app.

Teufel MOTIV GO VOICE kopen

De Teufel MOTIV GO VOICE is verkrijgbaar in de kleuren Silver White en Night Black voor een adviesprijs van 299,99 euro.

Teufel MOTIV GO VOICE kopen: 3 dingen die je moet weten

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk