Top 4 Bluetooth speakers voor in de badkamer

Top 4 Bluetooth speakers voor in de badkamer

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Word je pas echt goed wakker als je 'Walking on Sunshine' hebt gezongen in de douche, of geef je graag zwembadfeestjes met lekkere dansmuziek? Dan kun jij wel een goede speaker die niet alleen tegen een spatje, maar gewoon volledig tegen water kan, goed gebruiken. Deze 4 Bluetooth-luidsprekers zijn zeer geschikt voor die taak.

Voor een klein budget: IKEA Vappeby

Er zijn heel veel Bluetooth-speakers op de markt, maar we kennen er geeneen die tot 80 uur meegaat en ook nog eens heel voordelig is. Het is een knap, klein speakertje die ook nog eens met een andere Vappeby te combineren is voor stereogeluid. De speaker heeft een IP67-certificering, je kunt hem opladen via USB-C en hij kost maar 14,99 euro.

Top 4 Bluetooth speakers voor in de badkamer

IKEA Vappeby kopen

IKEA Vappeby - IKEA.nl - 14,99 euro

Voor een industrieel interieur: JBL Clip 4

JBL Clip 4 is ook een kleintje, maar groots in geluid. De JBL Clip 4 is met zijn karabijnhaak wat industriëler ingestoken dan de meeste speakers, maar dankzij zijn ronde vorm is het ook weer niet een ultiem industrieel voorwerp en past hij ook goed in andere interieurstijlen thuis. De accuduur is met 8 uur niet heel extreem, maar als je 5 minuten doucht (of liever nog, minder), dan kun je er bijna 100 keer mee douchen voordat ie leeg is. Dat redden je shampoo en douchegel waarschijnlijk niet.

Top 4 Bluetooth speakers voor in de badkamer

JBL Clip 2 kopen

JBL Clip 2 - Coolblue, Bol.com, Mediamarkt, Amazon - 54 euro

Voor de badbeller: Philips Shoqbox 

De Philips Shoqbox heeft een vrij heftige naam, maar je kunt er ook echt wat mee. Hij kan zelfs drijven, waardoor je hem in bad kunt meenemen. Helemaal als jij je momentje in bad graag aangrijpt om even lekker te bellen, want er zit ook een microfoon in waardoor je telefoontjes kunt aannemen terwijl je ligt te poedelen. Het apparaat gaat zo’n vijf uur mee op de batterij.

Top 4 Bluetooth speakers voor in de badkamer

Philips Shoqbox kopen

Philips Shoqbox - Bol.com - 49 euro

Voor een stevige sound: JBL Charge 5

Heb je behoefte aan echt veel herrie in de badkamer om die akoestiek eens even goed uit te proberen, dan kun je voor een wat grotere JBL kiezen, namelijk JBL Charge 5. Deze is flink groter, maar je kunt er wel 20 uur mee vooruit en hij biedt qua audio een aanzienlijk rijkere ervaring dan de andere speakers in dit artikel. Ook JBL-speakers zijn met elkaar te verbinden, waardoor je eventueel nóg meer geluid kunt maken. Daarnaast biedt Charge 5 een powerbankfunctie, waarmee je je smartphone ook meteen kunt opladen. Daar hangt wel een prijskaartje aan: JBL Charge 5 kost rond de 150 euro.

JBL Charge 5 kopen

JBL Charge 5 - Coolblue, Bol.com, Mediamarkt, Amazon - 54 euro

Zijn er Bluetooth-speakers die we over het hoofd hebben gezien? Laat het nu achter in de reacties.

Top 4 Bluetooth speakers voor in de badkamer

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk