Zo maak je je voordeur slimmer bij de terugkeer naar school (en kantoor)

Zo maak je je voordeur slimmer bij de terugkeer naar school (en kantoor)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Nu ook augustus al een heel stuk gevorderd is, komt de terugkeer naar school voor onze kinderen weer volop in zicht. En met het terug naar school gaan ongetwijfeld ook weer de sleutelkwesties en bijhorende gesloten deuren. Kinderen vergeten af en toe wel eens hun sleutel mee te nemen, of durven die ook wel eens kwijt te raken, om dan rond 16.00 uur voor een gesloten deur te staan terwijl de ouders nog op het werk zijn. Dat probleem behoort tot de verleden tijd met een slim deurslot.

Maak je deurslot slimmer

De Nuki Smart Lock 3.0 Pro maakt van de smartphone van de kinderen namelijk een slimme sleutel. En de kans dat ze de smartphone vergeten is een pak kleiner. Staan ze om één of andere reden toch voor een gesloten deur, dan kunnen de ouders dankzij de ingebouwde wifiverbinding de deur op afstand makkelijk openen.

Dat ze soms eens iets durven te vergeten, mogen we onze kinderen zeker niet kwalijk nemen. Wanneer ze dus na school voor een gesloten deur blijken te staan, en je zowat dwingen om vervroegd huiswaarts te keren om ze binnen te laten, kunnen we alleen onszelf voor het hoofd slaan. Een slim deurslot maakt daar voorgoed een einde aan.

Slimme deursloten als oplossing voor mensen met een mobiliteitsstoornis? Ja, deze nieuwe technologie kan zeker helpen!

Zo maak je je voordeur slimmer bij de terugkeer naar school (en kantoor)

Nuki Smart Lock 3.0 Pro

De Nuki Smart Lock 3.0 Pro heeft een ingebouwde wifi-module waarmee je van overal het slot kan bedienen en toegangsrechten kan beheren. Het maakt van de smartphone van zoon of dochterlief een slimme sleutel waarmee ze makkelijk de deur kunnen openen. En het brengt meteen ook gemoedsrust voor de ouders, want in de vergrendelingslog kan je steeds zien wie wanneer het slot bediend heeft. Dus je kan ten allen tijde even checken of ze goed en wel zijn thuisgekomen. De Smart Lock 3.0 Pro komt ook met een standaard Power Pack, waardoor de levensduur van de oplaadbare batterij verlengd wordt.

Nuki Smart Lock 3.0 Pro kopen

De Nuki Smart Lock 3.0 Pro heeft een ingebouwde wifi-module waarmee je van overal het slot kan bedienen en toegangsrecht Lees meer

€ 269

Bestel op

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk