WiZ

Lees al het laatste nieuws over WiZ

Wat is WiZ?

WiZ is onderdeel van Signify, het bedrijf waar Philips Hue ook onder valt. Het WiZ-portfolio biedt een uitgebreide reeks betaalbare slimme lampen en accessoires, die eenvoudig zijn te installeren en te gebruiken via je bestaande WiFi-netwerk. 

Er zijn al miljoenen apparaten op de markt die connected zijn met WiZ. ​WiZ biedt een op WiFi-gebaseerd slim systeem waarmee plug & play-apparaten kunnen worden bediend via een gebruiksvriendelijke app. Deze maakt verbinding met bestaande WiFi-netwerken. Het ecosysteem heeft een wereldwijd bereik in meer dan 60 landen.  

WiZ-lampen kopen
WiZ-lampen kopen
WiZ-lampen kopen

WiZ-lampen kopen

WiZ is eenvoudige en slimme verlichting voor iedereen. De lampen zijn zeer gemakkelijk te installeren en te bedienen door middel van de gratis WiZ-app op je smartphone of tablet. Via je eigen wifi bedien je de WiZ lampen en kun je vervolgens kiezen uit 16 miljoen kleuren, 64.000 tinten wit, je kunt ook kiezen voor een van de vooraf ingestelde lichtscenes of je creëer je eigen! Ben je niet thuis maar heb je wel een wifi verbinding, bedien dan alsnog je lampen van een afstandje. Verder kan je de lampen bedienen met de stem of stel je handige timers in.

Winkelen op:

Dit vind je misschien ook leuk